Eerste afspraak

bij SieroSanto

Prijs: €0

Skin Discovery Consult

Essentieel voor uw eerste bezoek om een ultieme behandeling en productadvies op maat te geven.

Onthul het geheim van jouw huid met ons Skin Discovery Consult

Een gezonde, stralende huid begint met begrip. Bij SieroSanto willen we jouw huid grondig begrijpen om de perfecte behandeling en productadvies op maat te kunnen bieden. Ons Skin Discovery Consult is de essentiële eerste stap om dit te bereiken.

Wat houdt het Skin Discovery Consult in?

Het begint met een persoonlijk intakegesprek, waar we jouw huidwensen en zorgen bespreken. We luisteren aandachtig en stellen vragen om een diepgaand inzicht in jouw huid te krijgen.Vervolgens volgt een grondige huidanalyse om de specifieke behoeften en problemen van jouw huid te identificeren.

Het hoogtepunt van dit consult is het persoonlijke behandel- en productadvies op maat. We combineren onze expertise met de inzichten die we tijdens het consult hebben opgedaan om jou de perfecte route naar een gezondere, stralende huid te bieden.

Waarom kiezen voor het Skin Discovery Consult?

Dit consult is de sleutel tot het ontsluiten van het potentieel van jouw huid. Hier zijn enkele redenen waarom je dit niet mag missen:

  • Persoonlijke aandacht: We luisteren naar jou en begrijpen jouw huid als geen ander.
  • Op maat gemaakt: Je krijgt een behandel- en productadvies dat specifiek is ontworpen voor jouw huid.
  • De weg naar een prachtige huid: Dit consult legt de basis voor al onze behandelingen en productaanbevelingen.

Bij SieroSanto geloven we dat elke huid het verdient om te stralen. Begin je reis naar een gezondere, mooiere huid met ons Skin Discovery Consult.

Prijs: €230

Skin Discovery Treatment Experience +

Maximaliseer je huidtransformatie met de Skin Discovery Treatment Experience +

Bij SieroSanto begrijpen we dat elke huid uniek is en specifieke behoeften heeft. Voor degenen die op zoek zijn naar een nog diepere transformatie en een stralende huid die langer aanhoudt, bieden we de Skin Discovery Treatment Experience +. Deze behandeling omvat alle geweldige voordelen van onze standaard Skin Discovery Treatment, maar met extra opties om je resultaten
te perfectioneren.

Wat houdt de Skin Discovery Treatment Experience + in?

Je begint met een persoonlijk intakegesprek, waar we jouw specifieke wensen en huidproblemen bespreken. Vervolgens passen we de behandeling aan met de keuze uit extra opties zoals onze Glowpeel, die de huidtextuur verfijnt, of Dermaplaning, die dode huidcellen en donshaartjes zachtjes verwijdert. Deze aanvullende behandelingen intensiveren de effectiviteit en duurzaamheid
van je huidtransformatie.

De behandeling omvat nog steeds een grondige dubbele reiniging, exfoliatie met enzymen en/of peeling, speciaal geselecteerde serums en een masker voor een diepe huidverjonging. We passen ook geavanceerde LED-therapie of zuurstoftherapie toe als de nood van je huid dat vereist.

Waarom kiezen voor de Skin Discovery Treatment Experience +?

De Skin Discovery Treatment Experience + is de ultieme keuze voor diegenen die verlangen naar een nog grotere huidtransformatie. Hier zijn enkele redenen waarom dit de juiste keuze voor jou is:

  • Meer personalisatie: Kies de extra behandelingsoptie die het beste bij jouw behoeften past.
  • Verbeterde resultaten: De extra behandelingsopties tillen de effectiviteit van de behandeling naar een hoger niveau.
  • Duurzaamheid: Geniet langer van de voordelen van een stralende huid.

Bij SieroSanto streven we ernaar om jouw schoonheidspotentieel te ontsluiten en je de zelfverzekerdheid te geven die je verdient. Ontdek de Skin Discovery Treatment Experience + en laat je huid stralen als nooit tevoren.

Prijs: €175

Skin Discovery Treatment Experience

EERSTE BEHANDELING BIJ SIEROSANTO

Maximaliseer je huidtransformatie met de Skin Discovery Treatment Experience +

Bij SieroSanto begrijpen we dat elke huid uniek is en specifieke behoeften heeft. Voor degenen die op zoek zijn naar een nog diepere transformatie en een stralende huid die langer aanhoudt, bieden we de Skin Discovery Treatment Experience +. Deze behandeling omvat alle geweldige voordelen van onze standaard Skin Discovery Treatment, maar met extra opties om je resultaten
te perfectioneren.

Wat houdt de Skin Discovery Treatment Experience in?

Bij deze behandeling begint alles met een persoonlijk intakegesprek. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en analyseren grondig de conditie van je huid. Geen enkele huid is hetzelfde, en daarom stellen we een unieke behandeling samen die precies bij jou past.

Onze Skin Discovery Treatment omvat een dubbele reiniging om je huid diep te zuiveren, gevolgd door een zachte exfoliatie met enzymen en/of peeling om dode huidcellen te verwijderen en de textuur van je huid te verbeteren. Daarna volgen speciaal geselecteerde serums en een masker om de huid te voeden en te revitaliseren.

Wat deze behandeling echt uniek maakt, is dat we verder gaan dan alleen de standaard benadering. Als de nood van je huid vereist, kunnen we geavanceerde LED-therapie of zuurstoftherapie toepassen. Dit betekent dat we doelgericht de problemen aanpakken die jou dwarszitten en snel zichtbare resultaten boeken.

Waarom kiezen voor de Skin Discovery Treatment Experience?

Bij SieroSanto geloven we in de kracht van maatwerk. We begrijpen dat elke huid anders is en verdient specifieke aandacht. Onze Skin Discovery Treatment Experience biedt niet alleen een effectieve oplossing voor je huidproblemen, maar ook een moment van ontspanning en zelfverwennerij.

Na deze behandeling ontvang je een persoonlijk behandel- en productadvies op maat, zodat je de resultaten kunt behouden en verder kunt werken aan de gezondheid en schoonheid van je huid.

Je verdient een stralende, gezonde huid, en bij SieroSanto helpen we je daar graag bij. Ontdek de Skin Discovery Treatment Experience vandaag nog en herstel je natuurlijke gloed.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)