HydraFacial

Draag zorg voor je gezicht.
Het is je persoonlijke visitekaartje

Ontdek de magie van HydraFacial voor echte huidverbetering

Bij SieroSanto begrijpen we dat je alleen het beste verdient, ook voor je huid. Daarom introduceren we met trots de meest effectieve oplossing voor diverse huidproblemen: HydraFacial. Met deze gepatenteerde technologie voel jij je weer helemaal in je element. Verwelkom een stralende huid die aanvoelt als herboren!

Vragen? Weet je niet welke HydraFacial behandeling het meeste bij jou en jouw huid past? Kom eens langs en samen maken we een plan van aanpak op maat van jouw huid.Bel me op 0498/93.32.35 of mail me maarten@skin-clinic.be

De ultieme HydraFacial behandeling voor jouw huid

Onze op maat gemaakte HydraFacial behandeling is werkelijk spectaculair en zorgt voor een verbluffende huidtransformatie. Als dé expert in echte huidverbetering, zijn we jouw vertrouwde partner in de Westhoek en ver daarbuiten. Maarten is trouwens 1 van de HydraFacial Ambassadors van de Benelux & volgde ook als enigste in de Benelux rechtstreeks opleiding bij HydraFacial Amerika... . Je bent dus in perfecte handen.

Ongeacht of je man of vrouw bent, jong of oud, wij hebben dé HydraFacial behandeling die perfect aansluit bij jouw huidtype. Of je nu kampt met acné, tekenen van veroudering, UV-schade, verwijde poriën, pigmentvlekken, fijne lijntjes, rimpels of mee-eters, onze gespecialiseerde serums bieden de meest doeltreffende oplossing.

De krachtige HydraFacial ervaring in vier stappen

De HydraFacial behandeling omvat minstens vier krachtige stappen die jouw huid een diepgaande metamorfose geven:

 1. Reiniging
 2. Peeling
 3. Extracties
 4. Insluizing van serums

Het onmiddellijke effect van de HydraFacial behandeling is verbluffend en blijft lang behouden. Deze non-invasieve, pijnloze behandeling geeft jouw huid de zachtste 'best skin of your life' met een prachtige glow als resultaat. Om blijvend te genieten van deze fenomenale resultaten, raden we je aan om jouw HydraFacial behandeling elke 4 tot 6 weken te herhalen.

Ontdek onze onweerstaanbare HydraFacial pakketten

Behandelingen

Prijs: €265

SieroSanto 'Prestige Relax & Glow' HydraFacial® - Platinum + Relax

Ervaar pure verwennerij en huidverjonging met onze 'Prestige Relax & Glow' HydraFacial® + Relax

Bij SieroSanto brengen we de ultieme verwennerij en huidverjonging samen in de 'Prestige Relax & Glow' HydraFacial®. Deze behandeling biedt niet alleen onmiddellijke ontspanning en directe huidverbetering, maar levert ook langetermijnvoordelen die je huid een nieuwe jeugdige uitstraling geven.

Waarom is onze 'Prestige Relax & Glow' HydraFacial® anders?

Dit is waarom je deze behandeling zou moeten ervaren:

 • De HydraFacial Platinum met zijn diepe reiniging en hydratatie, die de huidstructuur verfijnt, pigmentatie aanpakt en onzuiverheden behandelt en extra veel ontspanning.
 • Deze combinatie biedt niet alleen een direct ontspannen gevoel, maar ook een blijvende verbetering van je huid.
 • Persoonlijke aandacht en deskundige zorg van ons toegewijde team.

Over de 'Prestige Relax & Glow' HydraFacial®

Onze 'Prestige Relax & Glow' HydraFacial® biedt de ultieme verwennerij en huidverjonging. Terwijl de HydraFacial Platinum zorgt voor diepgaande reiniging en hydratatie, krijg je extra ontspanning dankzij de extra massages.

Bij SieroSanto geloven we dat deze combinatie van behandelingen een nieuwe standaard zet voor huidverzorging. Laat je huid zowel direct stralen als op de lange termijn jeugdige uitstraling behouden.

Prijs: €235

SieroSanto 'Prestige Glow' HydraFacial® - Platinum

Ervaar de ultieme luxe van huidverjonging met onze 'Prestige Glow' HydraFacial®

Bij SieroSanto bieden we een exclusieve behandeling die de kracht van een toonaangevende procedures combineert: de 'Prestige Glow' HydraFacial®. Dit is de behandeling die je huid direct doet stralen en op lange termijn spectaculaire resultaten biedt.

Waarom is onze 'Prestige Glow' HydraFacial® anders?

Dit is waarom je deze behandeling zou moeten ervaren:

 • De HydraFacial Platinum zorgt voor een grondige reiniging en hydratatie, terwijl de lymfedrainage de toxines afvoert en de doorbloeding stimuleert.
 • De combinatie van deze behandelingen biedt niet alleen onmiddellijke verjonging, maar ook blijvende verbetering van je huid.
 • Persoonlijke aandacht en deskundige zorg van ons toegewijde team.

Over de 'Prestige Glow' HydraFacial®

Onze 'Prestige Glow' HydraFacial® is ontworpen om de ultieme luxe van huidverjonging te bieden. Terwijl de HydraFacial Platinum diepgaande reiniging en hydratatie levert, werkt de lymfedrainage aan de afvoer van afvalstoffen en een betere doorbloeding.

Bij SieroSanto geloven we dat deze combinatie van behandelingen een nieuwe standaard zet voor huidverzorging. Laat je huid schitteren als nooit tevoren.

Prijs: €199

SieroSanto 'Velvet Glow' HydraFacial® - Deluxe

Ontdek de ultieme huidverjonging met onze 'Velvet Glow' HydraFacial® - Deluxe

Bij SieroSanto brengen we de kracht van onze meest gevraagde behandeling samen in de 'Velvet Glow' HydraFacial® - Deluxe. Deze behandeling biedt directe resultaten en langetermijnvoordelen die je huid een nieuwe jeugdige uitstraling geven.

Waarom is onze 'Velvet Glow' HydraFacial® - Deluxe anders?

Dit is waarom deze behandeling jouw keuze zou moeten zijn:

 • De HydraFacial Deluxe geeft je een diepe reiniging en hydratatie, de huidtextuur verfijnt, onzuiverheden worden behandeld en pigmentatie aanpakt.
 • Deze behandeling zorgt voor een huid die direct straalt en op de lange termijn aanzienlijk verbetert.
 • Persoonlijke aandacht en deskundige zorg van ons toegewijde team.

Over de 'Velvet Glow' HydraFacial® - Deluxe

Onze 'Velvet Glow' HydraFacial® - Deluxe is ontworpen om je directe en blijvende huidverbetering te bieden. De HydraFacial Deluxe biedt diepe reiniging en hydratatie, verfijnt de huidtextuur en behandelt pigmentatie.

Bij SieroSanto geloven we dat deze combinatie van behandelingen de sleutel is tot de ultieme huidverjonging. Laat je huid opnieuw stralen.

Prijs: €175

SieroSanto 'Quick Glow' HydraFacial® - Signature

Ontdek de toekomst van huidverzorging met onze Signature 'Quick Glow' HydraFacial®

Bij SieroSanto streven we naar uitzonderlijke resultaten in huidverzorging. Onze Signature 'Quick Glow' HydraFacial® is niet zomaar een behandeling; het is een next-level ervaring die je huid een volledige transformatie biedt, met unieke voordelen die elders niet te vinden zijn.

Wat maakt onze 'Quick Glow' HydraFacial® - Signature anders?

Dit is waarom je deze behandeling moet ervaren:

 • Een diepe reiniging om onzuiverheden te verwijderen, gevolgd door speciaal geselecteerde enzymen en een masker om je huid te voeden en te revitaliseren.
 • Onmiddellijke gloed en langdurige voordelen die je elders niet zult vinden.
 • Persoonlijke aandacht en deskundige zorg van ons toegewijde team.

Over de HydraFacial basisbehandeling

Onze 'Quick Glow' HydraFacial® - Signature begint met de basisbehandeling, die speciaal is ontworpen voor tieners of mensen tot de leeftijd van 25-30 jaar. Deze behandeling omvat de essentiële HydraFacial-stappen: reiniging, peeling, extracties en de insluizing van serum. Hiermee verbeteren we de algehele gezondheid en uitstraling van je huid.

Bij SieroSanto geloven we dat jouw huid een speciale behandeling verdient. Onze Signature 'Quick Glow' HydraFacial® is ontworpen om je te laten stralen als nooit tevoren.

k

Veelgestelde vragen over HydraFacial

HydraFacial behandelingen zijn medische huidbehandelingen gericht op het verwijderen van dode huidcellen, het verkleinen van poriën en het verbeteren van het algehele uiterlijk van de huid. Deze behandeling reinigt en hydrateert de huid met behulp van een speciaal apparaat dat een combinatie van water zuurstof en speciale producten zoals glycolzuur en salicylzuur op de huid spuit.  De behandeling is pijnloos en toepasbaar op alle huidtypes. Het resultaat is een gladde, gehydrateerde en gezonde huid!

Een huidanalyse bij Skin Clinic is onderdeel van een professionele gelaatsverzorging waarbij er wordt gekeken naar jouw huidtype, huidcondities en welke behandelingen het best bij jouw huid passen. Het is de basis voor iedere behandeling en wij voorzien je van een nauwkeurige, professionele analyse en productadvies op maat.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
Sarita Moscovi
Ongelooflijk!

Mijn huid was in slechts een paar sessies jaren jonger.
Dit is een essentiële behandeling.