HUIDAANDOENINGEN

Behandeling van huidaandoeningen bij SieroSanto | Effectieve huidverzorging in Ieper.

Behandeling van Melasma bij SieroSanto

Wat is Melasma?

     

Melasma is een huidaandoening die gekenmerkt wordt door bruine of grijze verkleuringen op de huid, meestal in het gezicht. Deze pigmentatieproblemen ontstaan door een overproductie van melanine, vaak veroorzaakt door hormonale veranderingen, zonblootstelling, of genetische factoren.

Oorzaken van Melasma

 Hormonale veranderingen: Zwangerschap, anticonceptiepillen of hormonale therapieën.
 Zonblootstelling: UV-straling stimuleert de melanineproductie.
 Genetische aanleg: Familiegeschiedenis van melasma.

Aanbevolen Behandelingen

1. HydraFacial Hydra Facial biedt een dieptereiniging, exfoliatie en hydratatie die helpt bij het verminderen van pigmentvlekken en het egaliseren van de huidtint. Meer over HydraFacial.

2. Glowpeel Glowpeel verheldert en vernieuwt de huid, vermindert pigmentvlekken en zorgt voor een stralende teint. Meer over Glowpeel.

3. Microneedling Microneedling stimuleert de natuurlijke collageenproductie en helpt bij het verminderen van pigmentvlekken, waardoor de huidstructuur verbetert. Meer over Microneedling.

Waarom Kiezen Voor SieroSanto?

Onze deskundige therapeuten gebruiken de nieuwste technologieën om effectieve resultaten te garanderen. We bieden gepersonaliseerde behandelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften.

Boek Nu Jouw Behandeling voor Melasma Laat melasma je niet langer tegenhouden. Boek vandaag nog je afspraak bij SieroSanto en start je reis naar een egale, stralende huid!

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
Ester Ximenes
De behandeling die een wonder op mijn huid verrichtte

Na veel producten en mislukte pogingen vond ik de behandeling die mijn huid snel weer opbouwde. Het is geweldig en duurzaam. Dankbaarheid.

ONTDEK DE UNIEKE ERVARING DIE JIJ VERDIENT!

Het is tijd om jezelf te trakteren op een moment van puur welzijn en verjonging.