Permanente ontharing

Met het krachtigste Pulsed Light Systeem
voor definitieve ontharing.

Ongewenste haargroei kan nu makkelijker en aangenamer dan ooit.

Het innoverende, gepatenteerde VPL™ systeem van Energist is de efficiëntste, veiligste en snelste permanente ontharingsmethode.

Vind je het ook ontzettend zonde van je tijd om jezelf regelmatig te moeten ontharen?

Ben je wel eens bang dat er stoppeltjes of haartjes te zien zijn?

Overweeg dan behandelingen waardoor je permanent kan ontharen. Zo hoef je je niet druk te maken over ongewenste haartjes. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, zoals permanent ontharen bovenlip of permanent ontharen oksels.

IPL en laserontharen is populair, maar we maken gebruik van het krachtigste Pulsed Light Systeem voor definitieve ontharing, in plaats van laser of IPL ontharen. Dankzij deze techniek kan ongewenste haargroei makkelijker en aangenamer dan ooit worden verwijderd. Het innoverende, gepatenteerde VPL™ systeem van Energist is de efficiëntste, veiligste en snelste permanente ontharingsmethode.

Veel mensen zijn op zoek naar intense pulsed light ipl behandelingen Ieper en laserontharing Ieper. Echter, bewijzen tal van dermatologische studies dat Energist met zijn uniek VPL™ systeem succesvol blijkt te zijn, daar waar andere systemen falen.

Pijnloos en effectief

Het ontharen via een VPL-systeem biedt een pijnloze behandeling gecombineerd met het beste resultaat.

Een VPL-systeem is geschikt voor elk type huid en haar. Het is daarmee een van de meest geprezen methodes om definitief van jouw ongewenst haar af te komen. Ook bij ingegroeide haren en scheerirritaties biedt een definitieve ontharingsbehandeling uitkomst.

Het is daarom niet alleen erg gemakkelijk, maar ook beter voor jouw huid, dan andere ontharing methodes.

Hoe werkt permanent ontharen?

De Energist VPL™ produceert krachtig gepulseerd licht dat geabsorbeerd wordt door het pigment in de haren. Hierop volgt een warmteontwikkeling in de haarzakjes die de groeicellen van de haren die in de groeifase zijn, voorgoed vernietigt.

De behandeling geeft excellente resultaten op alle lichaamsdelen: gelaat, hals, armen, benen, oksels, bikini, rug, borst en buik.

Een duidelijke vermindering is reeds zichtbaar na de eerste behandeling: na circa 3 weken zijn heel wat haren voorgoed verdwenen. Om permanente ontharing te bekomen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk, afhankelijk van uw huid- en beharingstype: gemiddeld 4 à 8 sessies.

Alleen de (aanwezige) haren die in de groeifase zijn, kunnen worden vernietigd. Het interval tussen de sessies dient aangepast te worden aan de beharingslocatie en aan uw groeicyclus en kan variëren tussen 4 en 12 weken. Dankzij dit effectieve behandelplan ben je snel af van ongewenst haargroei.

SieroSanto (voorheen Skin Clinic) bied je de beste en veiligste behandelingen voor permanent ontharen Ieper. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

FAQ Permanente ontharing

De Energist VPL™ produceert krachtig gepulseerd licht dat geabsorbeerd wordt door het pigment in de haren. Hierop volgt een warmteontwikkeling in de haarzakjes die de groeicellen van de haren die in de groeifase zijn, voorgoed vernietigt. De behandeling geeft excellente resultaten op alle lichaamsdelen: gelaat, hals, armen, benen, oksels, bikini, rug, borst en buik. Een duidelijke vermindering is reeds zichtbaar na de eerste behandeling: na circa 3 weken zijn heel wat haren voorgoed verdwenen.

Om permanente ontharing te bekomen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk, afhankelijk van uw huid- en beharingstype: gemiddeld 4 à 8 sessies. Enkel de (aanwezige) haren die in de groeifase zijn, kunnen worden vernietigd! Het interval tussen de sessies dient aangepast te worden aan de beharingslocatie en aan uw groeicyclus en kan variëren tussen 4 en 12 weken.

Energist heeft als enige het unieke, gepatenteerde VPL™ systeem. VPL staat voor Variable Pulsed Light en betekent dat de energie in meerdere miniflitsen (variabele pulsen) na elkaar wordt afgegeven in plaats van in 1 flits. Hierdoor kan met veel hogere energie (=hogere efficiëntie) worden gewerkt. De flitsen worden bovendien aangepast aan uw specifieke haar- en huidtype, waardoor de behandeling uiterst efficiënt en veilig is.

Haren dienen pigment te bevatten en hoewel donkere haren het snelst verdwijnen, kan met zo’n hoge energie worden gewerkt, dat ook de meeste donkerblonde tot middenblonde haren verdwijnen (deze hebben meestal wel meer behandelingen nodig).

Dankzij het unieke VPL™ systeem kunnen ook praktisch alle huidtypes succesvol worden behandeld: fototype 1 tot 6.

Het is belangrijk om vanaf minstens 4 weken vóór de behandeling geen haren meer te epileren met pincet of met hars. Scheren of knippen mag wel. Ook dient de zon en zonnebank zoveel mogelijk vermeden te worden vanaf een paar weken vóór elke behandeling. In de zomer is een zonnecrème met een hoge beschermfactor aan te bevelen.

De kostprijs is afhankelijk van de zone van het te ontharen gebied en kan u hier ook terugvinden. Behandeling met Energist biedt u tal van voordelen: uw ongewenste haargroei verdwijnt in een minimum van tijd, wat voor u een behoorlijk financieel voordeel betekent, samen met een grote tijdsbesparing.

Bovendien is een Energist VPL™ behandeling comfortabel en risicovrij!

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)