Rebuilding Keratine Hair Treatment

Laat je haar terug stralen in volle glorie met onze Rebuilding Keratine Haarbehandeling.

Rebuilding Keratine Hair Treatment

Herstel en verwen je haar met onze Rebuilding Keratine Hair Treatment haarbehandeling - De ultieme redding voor beschadigd haar

Heb je genoeg van droog, beschadigd haar dat pluist, makkelijk breekt en vol knopen zit?
Is je haar uitgeput door chemische behandelingen, hitte en chloor van het zwembad?
Onze Rebuilding Keratine behandeling is de lichtende ster aan de horizon die je haar nodig heeft!

Transformeer je haar van binnenuit

Bij SieroSanto (voorheen Santos Hair & Skin Clinic) begrijpen we de worsteling van beschadigd haar. Onze Rebuilding Keratine behandeling is ontworpen om je haar te verjongen en te versterken. Zo werkt het:

  1. Diepgaande Herstelling: We brengen keratine, hyaluronzuur en ceramides in je haar met behulp van infrarood en ultrasound. Deze voedende stoffen worden verzegeld in je haarvezels voor diepgaande versterking.
  2. Heling voor lichaam en geest: Een zalig herstellend wasritueel met drukpuntmassage en aromatherapie verlicht stress en bevordert innerlijke rust.

Resultaten die blijven duren

Echte verandering vraagt tijd. Gemiddeld zijn 3tot 4 sessies om de 4 tot 6 weken nodig om optimale resultaten te behalen. Zodra je haarkwaliteit aanzienlijk is verbeterd, houdt een onderhoudsbehandeling om de 8 tot 10 weken je haar gezond en veerkrachtig.

Nazorg - Blijf je haar koesteren

Onze betrokkenheid eindigt niet bij de salon. Thuis kun je je behandeling voortzetten met ons Rebuilding Bath en Rebuilding Mask voor een voortdurend opbouwend effect.

Investeer in je haar - Een behandeling die resultaten levert

De prijs van onze Rebuilding Keratine behandeling bedraagt €175, een waardevolle investering voor het herstel en de verzorging van je haar.

De extra mile - Haar en hoofdhuid in balans

Wil je naast je haar ook je hoofdhuid aanpakken? Kies voor de Head Spa hoofdhuidbehandeling samen met je Rebuilding Keratine behandeling voor slechts €75 extra in plaats van €175 extra! Een totaalpakket voor een extra voordelige prijs! Zo betaal je dus maar €250 i.p.v. €350 voor beide behandelingen samen.

Ontdek de kracht van herstel bij SieroSanto (voorheen Santos Hair & Skin Clinic)

Geef je haar de liefdevolle zorg die het verdient. Boek nu je Rebuilding Keratine behandeling en beleef de magie van herstel en transformatie.

ONTDEK DE UNIEKE ERVARING DIE JIJ VERDIENT!

Het is tijd om jezelf te trakteren op een moment van puur welzijn en verjonging.