HUIDAANDOENINGEN

Behandeling van huidaandoeningen bij SieroSanto | Effectieve huidverzorging in Ieper.

Acne Behandeling bij SieroSanto

Wat is Acne?     

     
Acne is een veelvoorkomende huidaandoening die ontstaat wanneer haarzakjes verstopt raken met olie en dode huidcellen. Dit leidt tot puistjes, mee-eters, en ontstekingen, vooral op het gezicht, nek, rug en schouders. Acne kan verschillende vormen aannemen, zoals milde comedonen (mee-eters en

whiteheads) tot ernstige cystische acne.

Oorzaken van Acne

 Hormonale veranderingen: Vooral tijdens de puberteit, menstruatie of zwangerschap.
 Genetische aanleg: Familiegeschiedenis kan een rol spelen.
 Bacteriën: Propionibacterium acnes kan ontstekingen veroorzaken.
 Voeding en stress: Hoewel controversieel, kunnen ze soms acne verergeren.
Onze Aanpak Bij SieroSanto richten we ons op dieptereiniging en ontstekingsremming om acne bij de kern aan te pakken. Onze behandelingen helpen de huid te reinigen, te kalmeren en te vernieuwen.

Aanbevolen Behandelingen

1. HydraFacial HydraFacial reinigt diep, exfolieert en hydrateert de huid, waardoor onzuiverheden worden verminderd en de huid stralend wordt. Meer over HydraFacial.

2. Microneedling Microneedling stimuleert de collageenproductie en helpt acne-littekens te verminderen, waardoor de huidtextuur verbetert. Meer over Microneedling.

3. Glowpeel Glowpeel verheldert en vernieuwt de huid, vermindert ontstekingen en helpt bij het bestrijden van acne. Meer over Glowpeel.

Waarom Kiezen Voor SieroSanto?

Onze deskundige therapeuten gebruiken de nieuwste technologieën om effectieve resultaten te garanderen. We bieden gepersonaliseerde behandelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften.

Boek Nu Jouw Acne Behandeling Laat acne je niet langer tegenhouden. Boek vandaag nog je afspraak bij SieroSanto en start je reis naar een zuivere, stralende huid!

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
Ester Ximenes
De behandeling die een wonder op mijn huid verrichtte

Na veel producten en mislukte pogingen vond ik de behandeling die mijn huid snel weer opbouwde. Het is geweldig en duurzaam. Dankbaarheid.

ONTDEK DE UNIEKE ERVARING DIE JIJ VERDIENT!

Het is tijd om jezelf te trakteren op een moment van puur welzijn en verjonging.