Huidaandoeningen

Behandeling van huidaandoeningen bij SieroSanto | Effectieve huidverzorging in Ieper.

Onze aanpak

Effectieve oplossingen voor veelvoorkomende huidproblemen.

Elke huidaandoening vereist een unieke benadering. We bieden op maat gemaakte behandelingen die gericht zijn op het verlichten van de symptomen en het verbeteren van de algehele huidgezondheid.

Veelvoorkomende huidaandoeningen

1. Acne: Acne kan pijnlijk en ontsierend zijn. Onze behandelingen zoals Microneedling en HydraFacial helpen de huid te reinigen en ontstekingen te verminderen, wat resulteert in een schonere en gladdere huid. Ontdek onze acnebehandelingen.

2. Rimpels, huidverslapping & anti-aging: Veroudering is onvermijdelijk, maar onze behandelingen zoals Microneedling en Glowpeel kunnen de tekenen van veroudering verminderen door de collageenproductie te stimuleren en de huid te verjongen. Ontdek onze anti-aging behandelingen.

3. Hyperpigmentatie: Donkere vlekken en pigmentatie kunnen je huidtint ongelijk maken. Behandelingen zoals Glowpeel en HydraFacial helpen de huid te verhelderen en pigmentatie te verminderen. Ontdek onze pigmentatiebehandelingen.

4. Melasma: Melasma veroorzaakt bruine of grijze verkleuringen op de huid. Onze behandelingen zoals Microneedling en Glowpeel kunnen deze verkleuringen verminderen en je huid een egalere uitstraling geven. Ontdek onze melasmabehandelingen.

5. Gevoelige huid, couperose & Rosacea: Een gevoelige huid kan roodheid en irritatie veroorzaken. HydraFacial en speciale kalmerende behandelingen helpen de huid te kalmeren en te herstellen. Ontdek onze behandelingen voor een gevoelige huid.

6. Droge & vochtarme huid: Een droge huid kan strak en ongemakkelijk aanvoelen. HydraFacial en relax gelaatsverzorgingen bieden diepe hydratatie om de huid weer zacht en soepel te maken. Ontdek onze hydratatiebehandelingen.

7. Littekens: Littekens kunnen je zelfvertrouwen aantasten. Microneedling en Glowpeel helpen de huid te vernieuwen en littekens te verminderen, waardoor je huid gladder en egaler wordt. Ontdek onze littekenbehandelingen.

Waarom kiezen voor SieroSanto?

Bij SieroSanto bieden we gepersonaliseerde behandelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften. Onze deskundige therapeuten gebruiken de nieuwste technologieën om de beste resultaten te garanderen.

Boek nu je behandeling! Wacht niet langer en geef je huid de zorg die het verdient. Boek vandaag nog je afspraak bij SieroSanto!