SieroSanto garandeert een veilige online betaling. Dankzij de beveiligde SSL-verbinding van onze partner Shopify Payments loop je geen enkel risico. Daarnaast is de online betaling ook heel eenvoudig.

Veilige betaling

Dankzij onze betaalpartner Shopify Payments beschikken we over een veilig en betrouwbaar betaalsysteem waardoor je er zeker van bent dat de betaling veilig verloopt. Van zodra je de stappen van het bestelproces doorlopen hebt en je klikt op “Definitief bestellen met betaalverplichting”, word je doorverwezen naar een beveiligde https pagina van onze betaalpartner Shopify Payments.

Je betaalgegevens en creditcardinfo worden enkel gebruikt voor de betaling en worden nooit vrijgegeven aan andere partijen.

Betaalmogelijkheden

Tijdens het bestelproces kies je de gewenste betaalmethode. Je hebt keuze uit onderstaande betaalmogelijkheden.

Ongeacht welke betaalmethode je kiest, we kunnen je pakket pas verzenden als we de betaling ontvangen hebben.

     

     

Bancontact/Maestro/iDEAL

Bij een betaling met Bancontact of Maestro ontvangen wij vrijwel onmiddellijk de betaling. Jouw pakketje kan zo sneller klaargemaakt worden voor verzending.
Je kan kiezen om je betaling uit te voeren met je Bancontactkaart (kaartlezer nodig) of via de Bancontact-app.
Er zijn geen terugboekingen en de afwikkelingstijden zijn sneller omdat iDEAL een overboeking van bank naar bank is, gedekt door alle grote Nederlandse consumentenbanken. Deze betaalmethode wordt als veilig, snel en gemakkelijk gezien.

Kredietkaart (Visa & MasterCard)

Bij een betaling met kredietkaart ontvangen wij vrijwel onmiddellijk de betaling. Jouw pakketje kan zo sneller klaargemaakt worden voor verzending.

Bij deze betaalmethode wordt de verificatiecode van de kaart gevraagd. Deze controle gaat na of je kaart niet gebruikt wordt door een ongeautoriseerd persoon.

Voor de verificatiecode bij Visa of MasterCard, kijk je best op de keerzijde van je kaart waar je een code met 3 cijfers vindt in het veld van je handtekening. Je vindt deze code ofwel na je volledige rekeningnummer, ofwel na de laatste 4 cijfers van je rekeningnummer.

ONTDEK DE UNIEKE ERVARING DIE JIJ VERDIENT!

Het is tijd om jezelf te trakteren op een moment van puur welzijn en verjonging.