Huidverbeterende behandelingen

Draag zorg voor je gezicht. Het is je persoonlijke visitekaartje.

Gelaatsverzorging bij SieroSanto Skin Clinic

De huid is een van onze visitekaartjes. Het is het eerste wat de buitenwereld te zien krijgt. Daarom is gelaatsverzorging erg belangrijk. Er zijn veel huidverzorgingsproducten om rimpels, acné of andere oneffenheden te bestrijden, maar soms heeft de huid meer nodig.

Dan heeft de huid een behandeling nodig ten behoeve van huidverbetering. stopt. Wanneer je opzoek bent naar gelaatsverzorging voor je gezicht in de regio Ieper, dan ben je bij SieroSanto (voorheen Skin Clinic) aan het juiste adres. SieroSanto is meer dan een praktijk voor huidverbetering.

SieroSanto is de jaren heen geëvolueerd van “schoonheidssalon” tot skin expert, dit dankzij de vele opleidingen en trainingen. Wanneer je hulp zoekt rondom je huidtype en huidconditie helpen we je graag verder.

Hier geven we je graag een overzicht van onze behandelingen met telkens wat meer uitleg per behandeling. Bij al onze gelaatsverzorging behandelingen gebruiken we verschillende innovatieve huidproducten om jouw huid optimaal te verzorgen.

Natuurlijk kan je altijd bij ons terecht als je vragen zou hebben over een behandeling of als je graag een gepersonaliseerd huidverbeteringsplan wilt bespreken. Bel ons op 0498 93 32 35 en we beantwoorden al je vragen met veel plezier. Want natuurlijke huidverbetering is onze passie! Bekijk de RainPharma producten hier!

Bij SieroSanto (voorheen Skin Clinic) bieden we verschillende behandelingen aan verschillend in prijscategorie, die aansluiten bij uw voorkeuren. Wilt u heerlijk ontspannen, kies dan voor de Relax gelaatsverzorging. Bent u op zoek naar een wat meer uitgebreide behandeling, kies dan voor de Glowpeel of Microneedling.

En als laatste biedt SieroSanto Ieper een HydraFacial waarbij we je huid helemaal in topconditie krijgen. Dit is wereldwijd de meest gekozen behandeling (zelfs meer dan botox!).

ONTDEK DE UNIEKE ERVARING DIE JIJ VERDIENT!

Het is tijd om jezelf te trakteren op een moment van puur welzijn en verjonging.