Microneedling

bij SieroSanto

Pak specifieke huidproblemen aan, of voorkom de
eerste tekenen van huidveroudering nu.

Prijs: €175

Microneedling gelaat (incl. LED)

Bij SieroSanto omarmen we de kunst van Microneedling. Laten we je meenemen in de wereld van Microneedling en wat je mag verwachten.

Wat is Microneedling?

Microneedling, aka collageen stimulerende behandeling, houdt in dat we zachtjes de bovenste laag van je huid doorprikken met ultrafijne naaldjes. Hierdoor wordt je huid gestimuleerd om haar natuurlijke genezingsproces te activeren, wat leidt tot een toename van collageenproductie. Collageen is het geheime ingrediënt voor een jeugdige en gezonde huid. Het resultaat? Een stevigere, stralende huid met een liftend effect.

Doet het pijn?

De gedachte aan naalden kan eng lijken, maar maak je geen zorgen, de ervaring is minder pijnlijk dan je zou denken. De naalden zijn minuscule en de behandeling is vrijwel pijnloos. Je bent in bekwame handen bij SieroSanto!

Voor wie is het geschikt?

Microneedling is geschikt voor alle huidtypes, zowel mannen als vrouwen. Het is de ideale keuze voor wie op zoek is naar zichtbare verbeteringen in de huidtextuur en langdurige resultaten.

Microneedling levert uitstekende resultaten op bij:

 • Zichtbare littekens
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Een grove huidtextuur en vergrote poriën
 • Pigmentvlekken en couperose

Klaar om je huid te transformeren? Boek nu je Microneedling-behandeling bij SieroSanto en onthul een stralende huid.

Prijs: €235

Microneedling gelaat, hals & decolleté (incl. LED)

Ervaar de ultieme huidverjonging met Microneedling voor Gelaat, Hals & Decolleté bij SieroSanto

Bij SieroSanto geloven we dat huidverjonging niet mag beperkt blijven tot het gelaat. Ontdek onze Microneedling-behandeling die de magie overbrengt naar het hals- en decolletégebied.

Wat is Microneedling voor Gelaat, Hals & Decolleté?

Deze geavanceerde behandeling maakt gebruik van minuscule naaldjes om de bovenste huidlagen van je gelaat, hals en decolleté voorzichtig te doorprikken. Hierdoor wordt je huid aangemoedigd om collageen en elastine te produceren, wat leidt tot een stevigere en stralendere huid.

Is het pijnlijk?

De behandeling is verrassend comfortabel. De naaldjes zijn klein en de pijn is minimaal, waardoor je kunt ontspannen in de bekwame handen van ons team.

Voor wie is het geschikt?

Microneedling voor Gelaat, Hals & Decolleté is geschikt voor alle huidtypes en genders. Het is de perfecte keuze voor wie verjonging en verbeteringen in de huidtextuur wenst op de lange termijn.

Wat zijn de voordelen?

Deze behandeling is ideaal voor het aanpakken van:

 • Zichtbare littekens
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Een verfijnde huidtextuur
 • Pigmentvlekken en couperose

Transformeer je huid met Microneedling voor Gelaat, Hals & Decolleté bij SieroSanto. Ontdek de jeugdige uitstraling die je verdient.

Prijs: €230

Microneedling gelaat + Glowpeel (incl. LED)

Ontketen de volledige potentie van jouw huid met Microneedling Gelaat + Glowpeel bij SieroSanto

Bij SieroSanto geloven we in de kracht van gecombineerde behandelingen om huidverjonging naar een hoger niveau te tillen. Ontdek onze Microneedling Gelaat + Glowpeel-behandeling en onthul een stralende huid.

Wat is Microneedling Gelaat + Glowpeel?

Deze behandeling combineert twee geavanceerde technieken om je huid te transformeren. Microneedling maakt gebruik van fijne naaldjes om collageen en elastine te stimuleren, terwijl de Glowpeel een krachtige mix van ingrediënten bevat om je huid diep te exfoliëren en te verjongen.

De voordelen van Microneedling Gelaat + Glowpeel

Met deze behandeling kun je genieten van:

 • Vermindering van fijne lijntjes, rimpels en pigmentatie.
 • Een gladdere, stralende huidtextuur.
 • Verbeterde collageenproductie voor een stevigere huid.

Ervaar de kracht van deze gecombineerde behandeling en onthul een jeugdige uitstraling.

Prijs: €285

HydraNeedle Experience’® - HydraFacial + Microneedling

Ontdek de ultieme combinatie van huidverzorging en verbetering met onze 'Hydraneedle Experience’®

Bij SieroSanto introduceren we onze meest geavanceerde behandeling: de 'Hydraneedle Experience'®. Deze behandeling combineert de kracht van twee populaire procedures, HydraFacial en microneedling, voor onmiddellijke huidverbetering en langetermijnresultaten die je huid een nieuwe jeugdige uitstraling geven.

Waarom is onze 'Hydraneedle Experience'® anders?

Dit is waarom deze behandeling jouw keuze zou moeten zijn:

 • De HydraFacial biedt diepgaande reiniging, hydratatie en verjonging, terwijl microneedling de huidstructuur verfijnt, littekens vermindert en de aanmaak van collageen stimuleert.
 • Door beide behandelingen te combineren, bereik je niet alleen onmiddellijke huidverbetering, maar ook langetermijnvoordelen die elkaar versterken.
 • Persoonlijke aandacht en deskundige zorg van ons toegewijde team.

Over de 'Hydraneedle Experience’®

Onze 'Hydraneedle Experience'® is ontworpen om je zowel directe huidverbetering als langetermijnverbetering van de huid te bieden. De HydraFacial revitaliseert en hydrateert de huid, terwijl microneedling de huidstructuur verbetert en de collageenproductie stimuleert.

Bij SieroSanto geloven we dat deze combinatie van behandelingen de sleutel is tot de ultieme huidtransformatie. Laat je huid opnieuw stralen.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)