Verdiep je in enkele van onze tips of getuigenissen. All about a healthy mind in a healthy body.

Heb je specifieke vragen? Of op zoek naar tips? 
Stuur gerust een mailtje naar maarten@skin-clinic.be en wie weet heb ik wel een interessant artikeltje voor je.

Chocolade-dagen met RainPharma shakes

Chocolade-dagen met RainPharma shakes

De voorbije weken stonden helemaal in het teken van chocolade, je kan er niet naast kijken. Volg je één van onze huid- en voedingsprogramma's en wil je graag meegenieten van alle chocoladepret?
Ook jij kan dan genieten van chocolade als tussendoortje. 

Vijf keer lekkers

In onze collectie eiwitshakes vind je maar liefst vijf chocoladesmaken. Van klassiek en neutraal tot combinatie's met een verrassende twist, ontdek ze allemaal.

Welke smaak kies jij? 

Hou je het meest van melk, pure of witte chocolade? In onze collectie shakes vind je ze alle drie terug! Milk Chocolate shake met de zachtzoete smaak van melkchocolade is onze absolute bestseller.
Ben je gek op pure chocolade? Dan zal Raw Chocolate shake met de ietwat bittere smaak van pure chocolade jou zeker kunnen bekoren. En ook aan de liefhebbers van witte chocolade hebben we gedacht! White & Minty shake combineert zoete witte chocolade met een frisse toets munt. Gezonde chocolade dagen dus!

Gek op gevulde chocolade-eitjes met een smaakje? Nuts About Choco combineert lekkere melkchocolade met een vleugje hazelnoot: een onklopbaar duo!

Ook wie vegan is, kan genieten van een heerlijke chocolade-shake. Voor Vegan Chocolate shake gebruiken we de allerbeste eiwitten van non-GMO soja. Daarnaast bevat deze shake geen gluten, geen lactose en geen caseïne. Zo zijn we zeker dat echt iedereen van deze lekkere vegan chocoladeshake kan genieten.
Chocolade(shakes) voor iedereen dus! 

Wat is zo'n eiwitshake nu eigenlijk? 

Eiwitten zijn de bouwstoffen van zowat alles in ons lichaam. We hebben ze nodig voor de opbouw en het behoud van onze cellen, zoals onze spieren en organen, waaronder dus ook onze huid. De bouwstenen van eiwitten zijn aminozuren. Ze worden onderverdeeld in essentiële en niet-essentiële aminozuren. De niet-essentiële kan ons lichaam zelf aanmaken, maar voor de essentiële aminozuren zijn we aangewezen op onze voeding.

De samenstelling en de hoeveelheid essentiële aminozuren verschilt per eiwitbron. Om ervoor te zorgen dat ons lichaam op elk moment alle bouwstoffen heeft die het nodig heeft, is het belangrijk om te kiezen voor eiwitten van goede kwaliteit en de inname ervan goed te spreiden doorheen de dag. RainPharma shakes bestaan uit de meest zuivere eiwitten en zijn een makkelijke en gezonde manier om je dagelijkse eiwitopname te ondersteunen.

Onze shakes kunnen door iedereen om heel wat redenen ingezet worden. Sporters gebruiken ze om hun spieropbouw te ondersteunen. Beauty-fans nemen eiwitten in om hun huid te laten stralen (samen met het anti-aging poeder AAP en de Water Relax). En voor wie op zoek is naar een lekker en gezond tussendoortje, is een RainPharma shake de ideale keuze. 

Benieuwd naar onze smaakjes en wat de RainPharma shakes voor jou kunnen betekenen? Maarten staat voor je klaar en beantwoordt met plezier al jouw vragen!

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GEÏNTERESSEERD IN TIPS?

Blijf uit de eerste hand op de hoogte van al het nieuws, tips en aanbiedingen.