Verdiep je in enkele van onze tips of getuigenissen. All about a healthy mind in a healthy body.

Heb je specifieke vragen? Of op zoek naar tips? 
Stuur gerust een mailtje naar maarten@skin-clinic.be en wie weet heb ik wel een interessant artikeltje voor je.

Daily Boost: jouw dagelijkse duwtje

Daily Boost: jouw dagelijkse duwtje

Wat zit er juist in Daily Boost? 
Daily Boost bevat 12 verschillende vitaminen en 6 soorten mineralen
Dit is niet zomaar een lukrake mix. De supplementen zijn orthomoleculair samengesteld, wat wil zeggen dat we steeds trachten de juiste vormen in de juiste hoeveelheid en in de juiste combinatie te brengen. 

Vitaminen en mineralen? 
Vitaminen en mineralen zijn betrokken in vele lichaamsreacties en ondersteunen daarmee onze dagelijkse activiteiten, ook tijdens het sporten. Daily Boost kan daardoor een goede aanvulling zijn bij ons Balance Program waar beweging samen met een gezonde levensstijl een belangrijke rol speelt bij het behalen van een idealer gewicht.
Daily Boost bevat antioxidanten zoals vitamine E en C, die met seleen en zink bijdragen tot de bescherming van onze cellen tegen oxidatieve stress. Seleen en zink spelen bovendien ook een rol in het behoud van sterke nagels en vitamine C ondersteunt de normale collageen-vorming van de huid. 
Aanvullend dragen vitamine A, B2, B3, jodium en zink bij tot deinstandhouding van een gezonde huid.
Wist je dat vitamine A, B2 en zink tevens ook ondersteuning geven aan het behoud van het gezichtsvermogen!

De ingrediënten in Daily Boost ondersteunen zo, elk op hun manier, de instandhouding van een vitale toestand van het lichaam.  

Een nieuw kleurtje, een nieuwe formule? 
Sommige vormen van de actieve ingrediënten in Daily Boost zijn recent gewijzigd om de opname te blijven optimaliseren. 
Zo werd bijvoorbeeld voor de vitamine B12 overgeschakeld naar een andere vorm voor betere opneembaarheid. Ook bij de vitamine B6 werd overgeschakeld naar een actievere vorm. Verder werden ingrediënten zoals foliumzuur en vitamine A mede geoptimaliseerd.  
Zoals jullie inmiddels gemerkt hebben is ook de kleur van de tabletten gewijzigd.  De witte kleurstof werd vervangen door een rode coating op basis van een kleurend voedingsmiddel (een concentraat van radijs, zwarte aalbes en appel) en riboflavine. 

Van waar de naam "Daily Boost"? 
Letterlijk vertaald betekent dat "dagelijkse duwtje".
Met “boost” verwijzen we inderdaad naar actieve ingrediënten in de formule die het energieleverend metabolisme ondersteunen zoals de vitaminen B1, B2, B3, B5, B6, biotine, B12, C en de mineralen jood, koper en magnesium. 
Volgende vitaminen zoals B2, B3, B5, B6, B9, B12 en C dragen samen met magnesium ook bij tot de vermindering van vermoeidheid.

Goed nieuws! 
Onze Daily Boost is nu ook een volledig vegan formule!

Voor wie? 
Daily Boost is geschikt voor iedereen die kiest voor aanvullingen van specifieke vitaminen en mineralen ter ondersteuning van een fit lichaam. We raden steeds aan de supplementen te combineren met een gezonde levensstijl. De basis is en blijft voldoende water drinken in combinatie met een gevarieerde en evenwichtige voeding. 

Vergeet zeker ook niet Daily Boost te combineren met Mighty Nine. Deze twee complementaire formules zijn namelijk de basis van elke behandeling. 
Bovendien hebben we de Daily Boost ook in een extra voordelige Daily Boost Family Pack, deze is maar liefst 25% voordeliger dan losse verpakkingen!

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GEÏNTERESSEERD IN TIPS?

Blijf uit de eerste hand op de hoogte van al het nieuws, tips en aanbiedingen.