Verdiep je in enkele van onze tips of getuigenissen. All about a healthy mind in a healthy body.

Heb je specifieke vragen? Of op zoek naar tips? 
Stuur gerust een mailtje naar maarten@skin-clinic.be en wie weet heb ik wel een interessant artikeltje voor je.

Een heerlijke nazomer en een gezonde huid

Een heerlijke nazomer en een gezonde huid

Bring on die mooie nazomer!


De zomervakantie loopt op zijn laatste benen en onze batterijtjes zijn opnieuw helemaal opgeladen om jou in de watten te leggen! Ik heb gedurende 2 weken een roadtrip gedaan door Spanje en Portugal, met elke dag minimum een 30000 stappen in de kuiten (heel pittig aangezien mijn conditie ver te zoeken was, maar zoooooo'n mooie natuur gezien).

Heb jij heerlijk genoten van een welverdiende vakantie? Fantastisch! Misschien is je huid nu wel een beetje overstuur en kan ze een oppepper gebruiken. Zelfs met dagelijks een verzorging te doen tijdens m'n vakantie en constant zonnecrème smeren, heeft m'n huid nu ook wat extra zorg nodig om er terug optimaal uit te zien :-) Niemand ziet graag droog mummievel, toch?!

We geven je graag enkele tips om je huid opnieuw optimaal te verzorgen na vakantie, zon, zee en zand en misschien ook iets minder gezonde gewoontes (hey een aperitiefke tijdens je verlof smaakt des te beter!). In de zomer krijgt ons velleke het vaak hard te verduren en verdient daarom nu wat extra aandacht.

Zo kan jij genieten van een (hopelijk) mooie nazomer met een verzorgde, blije huid.

Naar goede gewoonte deel ik eerst een lekker en gezond recept met jou, deze keer een heerlijke ontbijtsmoothie, yummieyummie in your tummy. 

Verder ook helemaal onderaan nog belangrijk nieuws i.v.m. de prijsverandering bij RainPharma, scrol zeker door tot onderaan als jij nog een laatste keer jouw producten extra voordelig wil aankopen voor de verandering op 1 september.

Reinigen? Ja graag!


Zeker nu blijft het belangrijk om je huid efficiënt maar zacht te reinigen. Maar waarom is het zo belangrijk om je huid (dubbel) te reinigen? Is een snel kattenwasje niet genoeg?

Doorheen de dag wordt je huid blootgesteld aan tal van verontreinigende stoffen door bijvoorbeeld luchtvervuiling, maar ook zonnecrème, make-up en de natuurlijke aanmaak van talg, zorgen dat je huid op het einde van de dag een hardnekkig laagje vuil over zich heeft.

Door zacht maar grondig te reinigen met eerst een reiniger op oliebasis die alle vuildeeltjes als een magneet naar zich toetrekt en daarna een reiniger op waterbasis, gun je je huid de rust die ze verdient.

Zonder goede reiniging blijven al die verontreinigende stoffen namelijk op je huid en zorgen ervoor dat je huid op den duur dof en grauw wordt, poriën gaan verstoppen en je last gaat krijgen van huidirritaties.

Bovendien werken de goede producten die je gebruikt minder goed op een niet of slecht gereinigde huid, dat is zonde van de tijd en inspanning, toch?!

Jouw reinigingsmaatjes zijn:

De RainPharma Amazing Oil Cleanser of de RainPharma Advanced Pre-Cleanser als je ook je make-up vlot en natuurlijk wilt verwijderen. Deze toppers verwijderen alles op oliebasis van je huid en zijn altijd je eerste stap.

De RainPharma Dedicated Face Wash of de Nuori Vital Foaming Cleanser maken het ritueel af en bezorgen je huid dat heerlijk frisse, gereinigde gevoel! Dit is de tweede stap in je dagelijkse routine, deze reinigers nemen alle producten op waterbasis weg.

Wil je je huid nog een extra steuntje in de rug geven dan kan je tussen je dubbele reinigingsroutine, je huid zacht scrubben om dode huidcellen diepgaand te verwijderen. Je kan kiezen voor de RainPharma Brightening Face Scrub of de Nuori Supreme Polishing Treatment.

Daarna is het tijd om dat sunkissed zomersnoetje te trakteren op een gezonde, natuurlijke verzorging die haar dorst lest. Zoals de RainPharma F3 Fabulous Day & Night Moist of de all rounder Faithful Face Guard die jou met z’n 4-in-1 formule een serum, oogverzorging, dag- én nachtcrème in 1 enkel product bezorgt. Dat is echt mijn eigen topfavoriet aller tijden! Of ga voor de Nuori Vital Facial Cream, een lichte crème die jouw huid de broodnodige hydratatie geeft.

Ga dus voor een gezonde dagelijkse routine met een goede reiniging en natuurlijke verzorging die de zomerdorst van je huid lest.
Is je huid heel erg droog? Dan kan je je gezicht ook trakteren op een dorstlessend maskertje, zoals de Nuori Supreme Moisture Mask of de RainPharma Creamy Hydra Mask.

Wil je graag advies op maat van jouw huid? Spring zeker eens binnen en dan kijken we samen wat de meeste optimale verzorging voor jouw huid is!

Leave it to us


Wil je je huid graag een extra oppepper geven en heb je ook nood aan wat me-time en pure ontspanning? Geef jezelf dan aan onze handen over en kies voor een van onze gelaatsbehandelingen. We geven je huid een ‘groot onderhoud’ en geven je tips over hoe je thuis zelf voor die glow kan blijven zorgen.

Onze Relax behandeling bezorgt jou een ontspannende verzorging met onze natuurlijke producten.

Kies je voor de Comfort of VIP behandeling dan werken we daarbovenop met 1 of 2 toestellen om jouw huid opnieuw in topconditie te brengen.

Je leest alles over onze verschillende gelaatsbehandelingen op onze website. Boek nu jouw sessie en laat je door ons heerlijk in de watten leggen.
 

Bijna door je voorraad heen?


Ben je bijna door je voorraad gezonde verzorgingsproducten heen? Sla dan nu nog je slag voor de prijsverandering!

De prijzen van de RainPharma producten zijn in augustus licht gestegen, RainPharma wil blijven investeren in de kwaliteit van hun producten en doordat de prijzen van de kwalitatieve grondstoffen zijn gestegen, zijn ook hun prijzen moeten volgen.

Deze zijn al in augustus aangepast, maar bij Skin Clinic Ieper kan je nog tot 1 september aan de oude prijzen aankopen, dus nu is het uitgelezen moment om je voorraad aan te vullen voor de stijging. Zo kan je nog jouw favoriete producten scoren of voordeliger je dieet verderzetten.
Klik hier voor de webshop

Heb je vragen? Heeft jouw velleke wat extra TLC (Tender Love and Care) nodig? Bel me gewoon op 0498/93.32.35 of mail me op maarten@skin-clinic.be en samen werken we aan jouw zachtste huid ooit!

Enthousiaste groetjes,

Maarten

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GEÏNTERESSEERD IN TIPS?

Blijf uit de eerste hand op de hoogte van al het nieuws, tips en aanbiedingen.