Verdiep je in enkele van onze tips of getuigenissen. All about a healthy mind in a healthy body.

Heb je specifieke vragen? Of op zoek naar tips? 
Stuur gerust een mailtje naar maarten@skin-clinic.be en wie weet heb ik wel een interessant artikeltje voor je.

Intensive Recovery Wax

Intensive Recovery Wax

     

Intensive Recovery Wax: de beste bescherming voor handen en voeten

Met de komst van de winter, krijgen we koudere temperaturen en droge lucht, wat voor veel mensen helaas leidt tot droge en gebarsten handen en voeten. De nieuwe Intensive Recovery Wax van RainPharma biedt voor dit probleem een oplossing, door beschadigde handen en voeten intens te voeden en te herstellen.

Intensive Recovery Wax is een intens voedende wax die gebarsten en beschadigde handen en voeten, al dan niet met kloven, helpt herstellen. De verzorgende formule bevat uitsluitend zeer werkzame actieve plantaardige ingrediënten die bijdragen tot een zachte en soepele huid en beschermen tegen invloeden van buitenaf. We kozen voor een zorgvuldige mix van zuivere plantaardige oliën en boters. Calendula olie en arnica olie staan bekend om hun herstellende, verzachtende en beschermende eigenschappen. Daaraan voegden we voedende boters van blauwe bessenzaad, cannabis, argan en olijven toe die ervoor zorgen dat de formule makkelijk uitsmeert en vlot wordt opgenomen.

Hoe te gebruiken?
Verwarm een hoeveelheid wax tussen de handen en breng overvloedig aan. Niet afspoelen. Laat langdurig inwerken. Meerdere keren per dag herhalen. Tip: gebruik de Intensive Recovery Socks om je vloer en lakens te beschermen.

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GEÏNTERESSEERD IN TIPS?

Blijf uit de eerste hand op de hoogte van al het nieuws, tips en aanbiedingen.