Verdiep je in enkele van onze tips of getuigenissen. All about a healthy mind in a healthy body.

Heb je specifieke vragen? Of op zoek naar tips? 
Stuur gerust een mailtje naar maarten@skin-clinic.be en wie weet heb ik wel een interessant artikeltje voor je.

Pssst we verklappen je ons geheim

Pssst we verklappen je ons geheim

Pssst we verklappen je ons geheim

Bedankt voor jullie vele reacties op de nieuwe RainPharma Sun Sets via allerlei kanalen. Op algemeen verzoek geef ik jou heel graag een overzicht van de niet te missen deals.
Wat zijn nu die mysterieuze Sun Sets waar je al zo veel van zag? Wel, speciaal voor jou verklappen we het nu al.
Omdat je fan ben van Skin Clinic & als RainPharma kenner ben je waarschijnlijk al op de hoogte van heel wat nieuwe producten zoals de Freshen Up en Freshen Down en de alom gekende Never Ending Circle. 
En ja, jouw vertrouwen verdient heel wat extra's.

De zomer komt eraan en wij zorgen ervoor dat jij er helemaal klaar voor bent met onze kleurrijke Sun Sets. Zes leuke én voordelige zomersets met jouw favoriete zomerproducten!
Voordelig, want in elke set krijg je minstens één product gratis. Hoe leuk is dat? Zo ben jij klaar om te stralen. We stellen ze met veel trots aan je voor!

En pssst.... Je vindt ze nu al op skin-clinic.be.




Classic After Oil 2+1

Publiekslieveling Classic After Oil is een absolute summer must have. Het is ons geheimpje voor een stralende en zijdezachte huid. Omdat je deze bijzondere huidolie aanbrengt in de douche op een natte huid, ben je in no time klaar. En deze zomer leg je lekker voordelig een voorraad aan! Met de Classic After Oil Sun Set scoor je drie flesjes Classic After Oil voor de prijs van twee.
Perfect om mee te nemen op reis of je beste vriend of vriendin ook met deze topper te laten kennismaken.


 

Classic abcdef 4+2 

Ben jij ook zo verknocht aan de RainPharma gelaatsproducten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Deze zomer vul jij jouw voorraad extra voordelig aan met de vrolijke Sun Set van onze ABCDEF box. Je betaalt voor vier producten en krijgt de Brightening Face Scrub en Comforting Clay Mask helemaal gratis.
Zo geniet jij niet alleen deze zomer van een stralend gezonde huid, maar ook nog lang daarna. Want RainPharma producten zijn super geconcentreerde formules en dus extra zuinig in gebruik! Shine on!


 

Smart Nutrition Box 5+1

Wil jij energiek van de zomer genieten? Vol zelfvertrouwen en met een mooie huid? Dankzij het Smart Nutrition Project straal je! Alles wat je nodig hebt om te starten, zit in de Smart Nutrition Box. En die krijgt deze zomer niet alleen een kleurrijke restyling, maar is als Sun Set ook extra voordelig. Het doosje Daily Boost zit er namelijk gratis bij.


 

Freshen Up 2+1

Ben jij klaar voor een lange warme zomer? Met de Freshen Up Sun Set zorg je ervoor dat je zelfs op de heetste dagen geen last hebt van vervelende zweetgeurtjes. In deze tropische box zitten drie tubes van onze fantastische natuurlijke deodorant Freshen Up voor de prijs van twee.
Zo kan je zorgeloos en fris de zomer door!


 

Freshen Down 2+1

Ook Freshen Down mocht niet in het rijtje ontbreken. Deze superslimme en bijzonder effectieve voetdeodorant maakt niet alleen komaf met onaangename geurtjes, maar remt tegelijk de vorming van eelt op de voeten af. Eens je Freshen Down geprobeerd hebt, wil je deze topper niet meer missen. Met deze Freshen Down Sun Set scoor je drie tubes Freshen Down voor de prijs van twee.
Hou je ze alle drie voor jezelf of laat je iemand anders ook kennismaken met onze nieuwe publiekslieveling?


 

Running Trio 2+1

Als we onze voeten goed verzorgen en de aandacht geven die ze verdienen, mogen ze gezien én aangeraakt worden! Een voetenset mocht daarom niet ontbreken in onze Sun Sets reeks. In deze Running Trio Sun Set vind je de Never Ending Circle en de Walking on Clouds box met als gratis extraatje onze gloednieuwe High Performance Foot File.
Zo maak jij jouw voeten helemaal summer-proof! 




Wij staan bij Skin Clinic voor persoonlijk advies en een goede klantenservice, ook voor deze Sun Sets helpen wij je graag individueel verder. Bel mij even op op 0498/93.32.35 zodat ik goed kan begrijpen waar jouw verlangens voor deze zomer liggen.

De stralende Sun Sets zijn beperkt in voorraad. Kom ze snel ontdekken of bel me op zodat ik ze aan de kant kan zetten. Zo ben je zeker van een stralende zomer!

ik kijk enorm uit naar je bezoekje of telefoontje. Heerlijk om weer even bij te praten :-)
Daar word ik zelf al meteen zonnig van.
 

Zonnige groetjes

Maarten

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GEÏNTERESSEERD IN TIPS?

Blijf uit de eerste hand op de hoogte van al het nieuws, tips en aanbiedingen.