Verdiep je in enkele van onze tips of getuigenissen. All about a healthy mind in a healthy body.

Heb je specifieke vragen? Of op zoek naar tips? 
Stuur gerust een mailtje naar maarten@skin-clinic.be en wie weet heb ik wel een interessant artikeltje voor je.

Skin Clinic & Santos Hair Shopping Days

Skin Clinic & Santos Hair Shopping Days

RainPharma Skin Washes Lezing Skin Clinic & Santos Hair Shopping Days 4 minuten Volgende Luxe Headspa bij SieroSanto Ieper
Het najaar is in het land en dan begint het bij ons elk jaar te kriebelen om een gezond, leuk en lekker feestje te organiseren om jou extra te verwennen!

Daarom kan jij op vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober (9 - 18u) komen genieten van de Skin Clinic & Santos Hair Shopping Days!

We houden het makkelijk en vlot dit jaar en trakteren jou op gezonde hapjes en drankjes, fijne babbels, leuke demo's, mooie kortingen en leuke verrassingen!
Geen ingewikkelde spelregels, let's keep it simple!

Het is een uitdagend jaar voor me geweest tot nog toe, ik ben nog volop aan het werken aan mijn herstel, maar dat neemt niet weg dat ik jou nog steeds met vol enthousiasme wil bijstaan en met jou feestelijk de herfst wil ingaan. 
Duuus, hebben we het heel eenvoudig gehouden! Zit je klaar? Dit zijn onze acties:
Wat mag je verwachten?
Alle producten van RainPharmaKevin Murphy, Bouclème en Circadia (deze laatste 2 kan je enkel bij ons in de zaak scoren, niet online) doen mee met onze Shopping Days.
 
Al vanaf het eerste product kan jij genieten van 15% korting. Je leest het goed, al vanaf het eerste product!

Maar dat is natuurlijk niet alles...
Je kent ons, we geven er graag eens een lap op. Dus je kan genieten van lekkere en gezonde hapjes en drankjes, leuke demo's en natuurlijk ook nog enkele zeer mooie extra's die jij kan scoren:

- Zit jij na korting boven €250? Dan krijg jij er van ons een Jungle Beauty Adventure Box bovenop t.w.v. €96!

- Koop jij voor €500 na korting? Dan krijg je bovenop je Jungle Beauty Adventure Box ook nog een Relax verzorging ter waarde van €85! Samen goed voor €181 cadeau.

- Vanaf €750 na korting, krijg je een Jungle Beauty Adventure Box, een Relax verzorging en een mooie toilettas met een full size Fascinating Broccoli Seed Oil. Zo krijg jij voor maar liefst €290 cadeau!

- Ga jij er volledig voor en kom je boven de €1000 na korting? Dan krijg jij een Jungle Beauty Adventure Box cadeau met de toilettas met full size Fascinating Broccoli Seed Oil maar ook een gratis Platinum Hydrafacial sessie erbovenop! Een cadeau met een totale waarde van €420 dus!
Early birds
Ben jij een vroege vogel en bezorg jij ons je shopping lijstje ten laatste op 2 oktober? Dan mag je naar goede gewoonte rekenen op nog een extraatje, een leuke groene verrassing. En zo ben je ook zeker dat je al je favoriete producten kan scoren met korting!

Onze webshop helpt jou al met je lijstje, maar wij staan ook voor je klaar met raad en daad!

Stuur je lijstje door naar maarten@skin-clinic.be of via 0498/93.32.35 en wij zorgen voor de rest 🙂
Kom jij langs op onze Shopping Days? Yaaj! We kunnen niet wachten om je te zien!
Kom je van verder? Maak er dan een dagje Ieper en dagje me-time van! Wij verwennen jou met gezonde, lekkere hapjes en drankjes, zoals voor Corona en we hebben ook tal van demo’s.

Wil jij graag deelnemen aan de HydraFacial, Circadia of RainPharma demo? Geef me dan een seintje op maarten@skin-clinic.be want die plekjes zijn beperkt! (Hierover volgt later nog meer nieuws).

Lukt het toch moeilijk om er te raken? No worries, dan kunnen we je bestelling natuurlijk ook opsturen zoals je van ons gewend bent!

We kunnen echt niet wachten om er een gezond en fijn feestje van te maken met jou!

Gezonde groetjes
Maarten

Heb je vragen? Nood aan advies op jouw maat zodat jij het perfecte lijstje kan samenstellen om je stralend en gezond te voelen? Bel me, stuur me een berichtje, mail me of kom gewoon eens langs!

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GEÏNTERESSEERD IN TIPS?

Blijf uit de eerste hand op de hoogte van al het nieuws, tips en aanbiedingen.