Verdiep je in enkele van onze tips of getuigenissen. All about a healthy mind in a healthy body.

Heb je specifieke vragen? Of op zoek naar tips? 
Stuur gerust een mailtje naar maarten@skin-clinic.be en wie weet heb ik wel een interessant artikeltje voor je.

Een tropische douche

Een tropische douche

Ken je dat zalige gevoel op vakantie: je bent heel de dag op ontdekking, je geniet van het warme weer en je vult je uren met leuke activiteiten. 's Avonds keer je terug naar je hotelkamer en neem je een verfrissende douche voor het diner. Puur genieten. Dat gevoel brengen we ook naar jouw badkamer met onze Classic After Oil.

Een prachtig ritueel

Classic After Oil voert je mee naar de sprookjesachtige Colombiaanse stad Cartagena, de geboorteplaats van de zaakvoerder van RainPharma Eric, in de Caraïben. Door de combinatie van een hoge temperatuur en de zoute zeelucht hebben veel mensen uit deze regio last van een droge huid. Daarom smeren ze zich onder de douche dagelijks in met een speciale olie die hun huid mooi glanzend maakt. Een prachtig ritueel dat letterlijk van moeder op kind wordt doorgegeven.

Dat ritueel wilden wij graag met jou delen. Het resultaat is Classic After Oil, al jaren de absolute publiekslieveling van RainPharma. 
 

Snel en goed verzorgd

Classic After Oil is enorm populair, omdat het lekker fris ruikt en super makkelijk is in gebruik. Je brengt deze aromatische huidolie aan op een natte huid en spoelt ze daarna kort af. Droogdeppen, aankleden en je bent klaar. Je huid is soepel en zacht als satijn zonder vet aan te voelen. 

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GEÏNTERESSEERD IN TIPS?

Blijf uit de eerste hand op de hoogte van al het nieuws, tips en aanbiedingen.