Verdiep je in enkele van onze tips of getuigenissen. All about a healthy mind in a healthy body.

Heb je specifieke vragen? Of op zoek naar tips? 
Stuur gerust een mailtje naar maarten@skin-clinic.be en wie weet heb ik wel een interessant artikeltje voor je.

Het Rainpharma dieet vs klassiek proteïnedieet

Het Rainpharma dieet vs klassiek proteïnedieet

Lezing Het Rainpharma dieet vs klassiek proteïnedieet 2 minuten Volgende Wie ben ik?
De voorbije jaren kwamen heel wat proteïnediëten op de markt. Heel wat klassieke proteïnediëten kiezen voor de foute eiwitbronnen en overladen je lichaam met te veel suikers (fructose), caseïne, gluten, polyolen en allerhande additieven.
Dit is niet alleen erg belastend voor je nieren en darmen, veel mensen krijgen ook last van een slechte adem en een doffe huid. Daarnaast steekt na een tijdje een vreselijke drang naar zoet de kop op en durft je humeur te schommelen. 
 

Een dieet op basis van zogezegde slanke puddinkjes, snoeprepen en chips klinkt natuurlijk heel aanlokkelijk. En je zal hierdoor misschien zelfs snel gewicht verliezen. Maar educatief gaat zo’n dieet naar onze mening volledig de mist in. Je leert immers niets over gezonde voeding. Integendeel, je ontwikkelt de gewoonte om snelle nepvoeding als tussendoortje te eten. Afvallen met behulp van ongezonde voeding is voor ons de wereld op zijn kop. Je wilt toch niet slank zijn ten koste van je gezondheid?

Een gezonde levensstijl vormt de basis en het einddoel van het RainPharma dieet. Onze shakes zijn een aanvulling op de maaltijden en brengen de nodige eiwitten aan op de juiste manier. Ze zorgen ervoor dat je vet verbrandt in plaats van spieren en geven je een vliegende start. Ze creëren echter niet de indruk dat ze echte voeding kunnen vervangen. In het RainPharma dieet zijn shakes een tijdelijk hulpmiddel, een voedings- supplement dat we niet langer inzetten dan nodig. 
Daarnaast zorgen de orthomoleculaire voedingssupplementen voor een optimale en uitzonderlijke ondersteuning.

referentie: https://www.afslankhulp-info.be

Lees verder

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GEÏNTERESSEERD IN TIPS?

Blijf uit de eerste hand op de hoogte van al het nieuws, tips en aanbiedingen.