Verdiep je in enkele van onze tips of getuigenissen. All about a healthy mind in a healthy body.

Heb je specifieke vragen? Of op zoek naar tips? 
Stuur gerust een mailtje naar maarten@skin-clinic.be en wie weet heb ik wel een interessant artikeltje voor je.

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Hey! Ik ben Maarten, leuk om kennis te maken!

Als kind al volgde ik mijn mama, die kapster en schoonheidsspecialiste is, met veel interesse en ontdekte ik reeds op jonge leeftijd het belang van kwalitatieve, natuurlijke en eerlijke producten. Het was dus al snel duidelijk dat ik in haar voetsporen zou treden.

In 2007 studeerde ik dan ook met veel enthousiasme af aan het Sivo in Antwerpen en ik ben niet meer gestopt met me constant bij te scholen in gerenommeerde dermatologische instituten, om zo mijn klanten steeds het beste te kunnen bieden en hen te kunnen verzorgen met de modernste technieken en meest recente ontwikkelingen.

Mijn evolutie van schoonheidsspecialist naar Expert Skin Therapist, Expert Skin Coach en epigenetisch huidtherapeut bijvoorbeeld zorgt ervoor dat ik mijn passie voor huidverbetering kan inzetten om mijn klanten te laten stralen! Wil je graag meer weten over alles waarvoor je bij mij terecht kan? Op onze blog ga ik dieper in op mijn passie voor natuur, epigenetica, aromatherapie en nog veel meer.

Tijdens mijn werkervaring als Store Manager van ProDuo in Gent leerde ik heel veel verschillende merken en producten kennen en werd ik me nog meer bewust van het belang van de samenstelling van producten en hun effect op onze huid en gezondheid.

Dat is niet het enige wat ik in Gent leerde kennen, want ook de liefde met hoofdletter L, aka Nicolas, kruiste daar mijn pad!

Samen waagden Nicolas en ik de sprong en verhuisden naar Ieper waar we ons kapsalon/schoonheidsinstituut openden. Zo konden we samen volledig gaan voor onze gedeelde passie om mensen te laten stralen. SkinClinic - Santos Hair was een feit!

Al vanaf het begin is het onze missie om de huid en het haar van onze klanten echt te verbeteren, gezond te maken én te houden, aan de hand van kwaliteitsvolle producten en technieken. We gaan voor een holistische aanpak, waarbij we van binnenuit werken om jouw huid en haar optimaal gezond te maken. Daarom koos ik voor de producten van RainPharma.

Dat de natuur (en wat ze ons allemaal te bieden heeft) ons nauw aan het hart ligt, merk je meteen als je in onze Urban Jungle-zaak binnenstapt. Ik deel met veel plezier mijn liefde voor de natuur met jou en geef graag advies over planten, kruiden, natuurlijke producten en wat ze voor jouw gezondheid kunnen doen!

Mogen wij binnenkort jouw natuurlijke schoonheid laten stralen?

Stap met een gerust hart binnen in onze groene oase van rust en laat je door ons verwennen! We kijken er al naar uit!

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GEÏNTERESSEERD IN TIPS?

Blijf uit de eerste hand op de hoogte van al het nieuws, tips en aanbiedingen.