Verdiep je in enkele van onze tips of getuigenissen. All about a healthy mind in a healthy body.

Heb je specifieke vragen? Of op zoek naar tips? 
Stuur gerust een mailtje naar maarten@skin-clinic.be en wie weet heb ik wel een interessant artikeltje voor je.

Maarten at your service! Hoe kan ik je helpen?

Maarten at your service! Hoe kan ik je helpen?

Wie ben ik? Lezing Maarten at your service! Hoe kan ik je helpen? 3 minuten Volgende Lekker geurtje anyone?

Maarten at your service! Hoe kan ik jou helpen?

In mijn korte voorstelling (lees hier) kon je al lezen dat mijn hart ligt bij huidverbetering en een holistische aanpak om mijn klanten te laten stralen in hun natuurlijke schoonheid. Omdat passie zich niet laat negeren, school ik me continu bij om jou nog beter te kunnen helpen en ik geef je graag een kijkje in de greep van de verschillende behandelingen en producten waarvoor je terecht kan bij mij. Hoe kan SkinClinic jou helpen, vraag je je af? Ik neem je graag even mee op een natuurlijk avontuur.

Epigenetica

Epigenetica bestudeert de invloed van omkeerbare erfelijke veranderingen in de genen. Het onderzoekt de invloed van bepaalde  factoren zoals voeding, chemische stoffen in verzorgingsproducten, externe verontreinigende stoffen, beweging, stress, … op onze gezondheid.

Als epigenetisch huidtherapeut kijk ik dus samen met jou welke wijzigingen we kunnen doorvoeren in je dagelijkse voedingsgewoontes, verzorgingsroutines, stresslevels, ….  Zo werken we samen een plan van aanpak uit om de huidproblemen die je ondervindt van binnenin én van buitenaf aan te pakken met blijvende resultaten op lange termijn.

Orthomoleculair

Alweer een mondvol! De orthomoleculaire voedingssupplementen van RainPharma bieden jouw lichaam net datgene wat het nodig heeft in de dosis die het nodig heeft. Als jouw RainPharma expert bespreek ik met jou een holistische aanpak van jouw probleem  (bijvoorbeeld acné, gebrek aan energie, anti-aging, … ) en stel ik je voor welke supplementen jou hierbij het verdiende duwtje in de rug kunnen geven in combinatie met een gezond voedingspatroon en gezonde verzorgingsroutines.

Ik geloof heel sterk in een totaalaanpak van een probleem en ik wil jou door het probleem van binnenin en van buitenuit aan te pakken schitterende resultaten bezorgen die blijvend zijn op de lange termijn!

Daarom ook dat je ook bij mij terecht kan voor voedingsadvies en dieet-begeleiding.

Meer energie, minder kilo’s

Met veel enthousiasme en extra veel motivatie begeleid ik jou naar een meer energieke, fittere en lichtere versie van jezelf! Met het RainPharma dieetprogramma ben ik zeker dat ik jou een programma kan aanbieden dat jou op verantwoorde, gezonde, natuurlijke en veilige manier helpt afvallen.

Door mijn grote passie voor kruiden en planten in te zetten in de strijd, kan ik jou tips geven voor heerlijke recepten die binnen een gezond voedingspatroon passen en enkel goeds voor je brengen.

Aromatherapie

Mijn liefde voor de natuur, kruiden en planten is een rode draad doorheen heel het aanbod van SkinClinic. Daarom ook dat ik me heb bijgeschoold tot aromatherapie-expert.

De kracht van essentiële oliën zet ik met veel overtuiging in voor jouw welbevinden en ik geef je met veel plezier advies over wat elke geur voor jou kan betekenen.

Heb je vragen bij ons aanbod? Weet je niet goed wat jij exact nodig hebt? Bel me gewoon even op 0498/93.32.35 of spring even binnen in de winkel en dan bekijken we samen welke plan van aanpak jou kan helpen!

En ik sla gewoon ook ontzettend graag een babbeltje met jou, dus hou je vooral niet in! :-)

 

Tot binnenkort!

Gezonde groetjes

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GEÏNTERESSEERD IN TIPS?

Blijf uit de eerste hand op de hoogte van al het nieuws, tips en aanbiedingen.