Verdiep je in enkele van onze tips of getuigenissen. All about a healthy mind in a healthy body.

Heb je specifieke vragen? Of op zoek naar tips? 
Stuur gerust een mailtje naar maarten@skin-clinic.be en wie weet heb ik wel een interessant artikeltje voor je.

Lekker geurtje anyone?

Lekker geurtje anyone?

     

Dat de Skin Washes en andere producten van RainPharma heerlijk geuren, wist je vast al wel. En dat die geuren 100% natuurlijk zijn en vrij zijn van kunstmatige parfums, wist je vast ook al. Maar die aromatherapeutische geuren doen vaak meer voor je dan je enkel een heerlijk geurtje bezorgen in je douche en/of bad.

Aromatherapie kan je gemoedstoestand verbeteren, kwaaltjes wegwerken, het effect van een deugddoende massage nog versterken, … .
Kies uit onze RainPharma essentiële oliën (zowel puur als in de Skin Washes) nét die geur die jou kan geven wat je op dat moment nodig hebt.

Een weldoordachte geur kan je huis omtoveren tot een oase van rust en positiviteit, een thuis vol creativiteit, zelfvertrouwen, veiligheid en ontspanning.

Met onze essentiële oliën en de veilige verstuivers kan je als een echte ‘maître-parfumeur’ jouw persoonlijke favoriet mengen, op een 100% natuurlijke manier. Je kan mij natuurlijk zelf ook om advies vragen, want ik ben aromatherapeut van opleiding.

We zetten graag een paar voorbeelden op een rijtje van wat aromatherapie voor jou kan doen:

  • Je kan bijvoorbeeld voor de klassieker lavendel (Lavender), maar ook voor geranium kiezen als je wat rust en ontspanning kan gebruiken. 
  • Zet eens een Skin Wash Lemongrass aan de wastafel in de keuken, citroengras haalt namelijk de negativiteit uit de lucht en heeft een instant kalmerend effect. Ideaal om een stressvolle dag aan te pakken. 
  • Heb je nood aan wat extra focus in de studeerkamer of thuiskantoor? Geef rozemarijn (Rosemary) dan zeker een plekje naast je! Rozemarijn is een échte geheugenbooster! 
  • Ben je op zoek naar een steuntje in de rug voor je creativiteit, reken dan zeker op mandarijn (Mandarin), dé happy geur die je creativiteit aanzwengelt en het kind in je wakker maakt. Ook ideaal bij kinderen die slecht slapen en nachtmerries hebben.
  • Heeft een vervelende verkoudheid je te pakken? Dan kunnen basilicum (Basil), den (Pine), tijm (Thyme) en natuurlijk eucalyptus je een handje helpen om deze aan te pakken en de symptomen te verlichten.
  • Wil je misschien nog een extra sfeermaker voor in de slaapkamer? Gebruik dan zeker ylang ylang of patchouli in je Skinwash of verstuiver, passie verzekerd! Deze essentiële oliën worden al eeuwen als natuurlijk afrodisiacum gebruikt. 
  • Wat denk je van een fris en uitnodigend toilet? Zet eens een Room Spray met pepermunt (Peppermint) klaar voor je gasten en laat je aangenaam verrassen! :)

Om het je makkelijker te maken, heeft RainPharma enkele aromatherapie-blends gemaakt. Kies je voor de “Bonjour” of “Bonsoir” (puur, in Skin Wash of in Afteroil), dan kies je voor een weldoordachte mix van geuren die je een heerlijke energieboost geven om de dag met een knal te beginnen (Bonjour) of jou hullen in een weldadig deken van ontspannende geuren die je helpen om tot rust te komen en je een heerlijke nachtrust bezorgen (Bonsoir). 

Dit waren maar enkele voorbeelden van wat aromatherapie voor je kan doen, er is zoveel meer dat we je willen meegeven want de voordelen en mogelijkheden zijn ontzettend talrijk. Daarom adviseren we je natuurlijk heel graag over welke geur(en) perfect zijn voor jou en hoe je ze kan gebruiken om een optimaal effect te bereiken. 

Steek dus zeker je neus (pun intended!) eens binnen want we adviseren je graag over de geur(en) die jou doen dansen van geluk! 


Geniet van je (heerlijk geurende) najaar!

Geurige groetjes,

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GEÏNTERESSEERD IN TIPS?

Blijf uit de eerste hand op de hoogte van al het nieuws, tips en aanbiedingen.