Verdiep je in enkele van onze tips of getuigenissen. All about a healthy mind in a healthy body.

Heb je specifieke vragen? Of op zoek naar tips? 
Stuur gerust een mailtje naar maarten@skin-clinic.be en wie weet heb ik wel een interessant artikeltje voor je.

I Wonder Box

I Wonder Box

     

Heb jij je i wonder box al besteld?

Heb je het al gezien? RainPharma bestaat 12 jaar en dit najaar komen ze op de proppen met een ongeziene verjaardagsactie! De i wonder box is een verrassingsbox tsjokvol all time bestsellers waarvan iedereen wild zal worden. Een limited edition box met 20 topproducten met een waarde van maar liefst €750 die jij als echte RainPharma fan kan scoren voor maar €299.

Je leest het al, de inhoud van de box is een complete verrassing! Ook wij weten helemaal niet wat er allemaal aan leuks te ontdekken valt in de box en wij zijn even benieuwd om samen met jou te ontdekken wat voor fantastische producten er allemaal in verstopt zitten. We branden eigenlijk bijna op van nieuwsgierigheid.

Ik wil er eentje!

     

i wonder days bij Skin Clinic

Daarom dat we jou volop in de watten willen leggen tijdens de Skin Clinic i wonder days op 28, 29 en 30 oktober. Op die dagen kan je je bestelde i wonder box komen ophalen en ontvangen wij je met open armen met een drankje en een hapje! We kunnen niet wachten om je nog eens heerlijk te ontmoeten en bij te praten.

Het belooft een groot feest te worden waarbij we samen de unboxing kunnen doen van jouw i wonder box, want de spanning wordt ons haast teveel. Wij willen het zo graag weten wat er in de box verstopt zit, jij ook?!

Bovendien hebben we voor de i wonder box-fans nog extra verrassingen in petto tijdens onze i wonder days. We gaan voor volle sfeer en een groot herfstfeest!

60% korting

Omdat deze shopping days een speciale verjaardagseditie zijn, kan je de producten in de box scoren met een whopping korting van maar liefst 60%! Dat is de hoogste shopping day korting tot nog toe!

Wij weten ook niet wat er in de box zit, maar we zijn er 100% van overtuigd dat je vertrouwen beloond zal worden met deze speciale, ongeziene box. Het belooft een doos vol mysterieuze toppers te worden. Geloof ons maar!

We kunnen geen tipje van de sluier lichten, want we weten het zelf niet.  Maar als jij je i wonder box wilt scoren, niet twijfelen want ze zijn beperkt in aantal!

Zien we je gauw bij Skin Clinic tijdens de i wonder days?

Benieuwde groetjes

Maarten

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GEÏNTERESSEERD IN TIPS?

Blijf uit de eerste hand op de hoogte van al het nieuws, tips en aanbiedingen.