Verdiep je in enkele van onze tips of getuigenissen. All about a healthy mind in a healthy body.

Heb je specifieke vragen? Of op zoek naar tips? 
Stuur gerust een mailtje naar maarten@skin-clinic.be en wie weet heb ik wel een interessant artikeltje voor je.

Verander je skincare voor de herfst

Verander je skincare voor de herfst

Jouw haarverzorging in de herfst Lezing Verander je skincare voor de herfst 4 minuten Volgende I Wonder Box
Maak je klaar voor een schitterende herfst

Het is tijd om een ​​nieuw blad om te slaan als het gaat om je huidverzorgingsroutine, zegt Maarten van Skin Clinic Ieper. Zie zijn toptips hieronder voor een geweldige herfstlook.

Laten we eerlijk zijn…

Terwijl de zomer overgaat in de herfst, zorgen het koudere, regenachtige weer buiten en de centrale verwarming binnen voor een perfecte ramp... zo eentje waardoor je huid uitdroogt en het er dof en futloos uitziet. Dit zal bijdragen aan de schade die al is aangericht door de zomerzon.

De herfst is een geweldige tijd om te herstellen en je voor te bereiden op "de aanval van de winter" met een grondige exfoliatie, hydratatie en verzorging.

Waarom zou je jezelf niet trakteren op een herfstsessie in het salon om ervoor te zorgen dat uw huid er het komende seizoen gezond en stralend uitziet? We kunnen je ook adviseren over de juiste huidverzorgingsproducten voor thuis (RainPharma & Nuori).

Hemelse lichamen

Met zoveel nadruk op het verzorgen van onze gezichtshuid is het heel gemakkelijk om de rest van ons te vergeten... . Maar ons lichaam heeft in deze tijd van het jaar ook veel TLC (Tender Loving Care) nodig, dus verwaarloos het niet.

U kunt dezelfde gezichtsproducten voor uw nek en decolleté gebruiken als onderdeel van uw normale huidverzorgingsroutine.

Maarten voegt toe: 'En vergeet niet om ook je armen, benen, borst en rug twee of drie keer per week te scrubben. Vraag ons om aan te bevelen welke scrub het beste bij jou past & welke bodycrème of lichaamsolie het best voor jou geschikt is nadien'. Denk bijvoorbeeld aan de Sugar Scrub of Shower Scrub van RainPharma, maar ook nadien aan bv. de Sacred Seven, de Prebiotic Skin Lotion, de Perfecting Body Oil of de Vital Body Balm.

Stralend door Retinol

Retinol-producten zijn perfect om je herfstlook te versterken, omdat ze huidvernieuwing en collageenproductie stimuleren en rimpels en fijne lijntjes verminderen. Als een toegevoegde bonus kunnen ze ook helpen om schade door de zon te herstellen!

We hebben een effectief huidverzorgingsproduct met natuurlijke retinol (Bakuchiol) en geven je graag advies over hoe je ze moet gebruiken, vooral als je ze nog niet eerder hebt geprobeerd. Het voordeel van Bakuchiol is dat deze geen schadelijke en typische retinol-bijwerkingen heeft op de huid). Dit is echt een topper op anti-aging gebied. Meer info vind je hier.

Zonnecrème is niet alleen voor de zomer...

Zonnige dagen lijken misschien een verre herinnering, maar het is nog steeds van vitaal belang om een ​​goede zonnecrème aan te brengen wanneer je buiten bent.

Maak SPF het hele jaar door een dagelijks onderdeel van uw huidverzorgingsregime, zelfs in de winter! Dit is vooral belangrijk om uw huid te helpen beschermen tegen UV-stralen, die huidveroudering versnellen.

'Ik hou van de Natural Daylight Defence SPF30 & de Mineral Defence Sunscreen SPF30 voor de koudere maanden, omdat het lichtgewicht en niet-vettig is', voegt Maarten toe.

Onthul je verborgen schoonheid...

Peelings verjongen en verfrissen door een nieuwe, stralende huid te onthullen die klaar is voor de herfst. Peelings zijn er in verschillende sterktes, dus waarom komt u niet even langsbij Skin Clinic voor een praatje om u te helpen beslissen welke het beste bij u past.

Microneedling kan ook in combinatie met peelings en geven samen zeer krachtige resultaten voor voortdurend huidonderhoud, waardoor een natuurlijk gezonde uitstraling behouden blijft.
Nogmaals, we praten graag over de opties dei voor jouw huid geschikt zijn.
Bel ons gewoon even op & we geven je met veel plezie meer info.

Boek vandaag nog een consult

Heb je deskundig huidverzorgingsadvies nodig nu de herfst nadert? We voeren een gratis professioneel adviesgesprek uit en doen aanbevelingen wat mogelijk is voor jouw huid. Bel vandaag nog op 0498/93.32.35 of stuur een mailtje naar maarten@skin-clinic.be

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GEÏNTERESSEERD IN TIPS?

Blijf uit de eerste hand op de hoogte van al het nieuws, tips en aanbiedingen.