Verdiep je in enkele van onze tips of getuigenissen. All about a healthy mind in a healthy body.

Heb je specifieke vragen? Of op zoek naar tips? 
Stuur gerust een mailtje naar maarten@skin-clinic.be en wie weet heb ik wel een interessant artikeltje voor je.

Wat is eczeem en droge huid?

Wat is eczeem en droge huid?

     

3 tips om eindelijk verlost te raken van eczeem en droge huid

Word jij ook geplaagd door eczeem en zit jij met je handen in het haar omdat je niet meer weet wat je ertegen kan doen? Je hebt al alles geprobeerd, zonder succes? Je hebt er echt genoeg van?

Skin Clinic Ieper staat voor je klaar! We geven je graag 3 tips om van dit vervelende huidprobleem af te raken! En natuurlijk kan je zoals steeds bij ons terecht voor een aanpak helemaal op jouw maat, zodat jij voorgoed verlost raakt van die irritatie!

Wat is eczeem?

Eczeem is een huidaandoening waarbij de huid ontstoken is en waarbij je geplaagd wordt door felle jeuk en rode, schilferige plekken. Naast het feit dat eczeem ontzettend veel onnodige last bezorgt, kan het je sociale leven ook op z’n kop zetten. Je voelt je vaak niet comfortabel in je vel en dat heeft een enorme impact op je dagelijkse leven.

Blijf er niet mee zitten, je kan eindelijk verlost raken én blijven van die vervelende eczeem met onze 3 tips! 

  1. Go natural

Gooi je oude verzorgingsroutine de deur uit en ga voor een volledig natuurlijke aanpak die lief is voor je huid en tegelijk jouw huid zeer efficiënt verzorgt!

Gun je lichaam even een korte overgangsfase om af te kicken, het kan zelfs kort even lijken alsof je eczeem erger wordt. Maar geloof ons, het loont de moeite om vol te houden! Je zal snel merken dat je huid kalmeert en steeds beter wordt.

Geef de 5 stapjes van het RainPharma gelaatsverzorgingsritueel een plekje in je badkamer. Met de stapjes A-B-C-D-E-F werk jij elke dag stap voor stap aan een stralend verzorgde en gekalmeerde huid. Je zal je huidirritaties zien verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Ga voor een natuurlijke skinwash en body lotion en geef je huid die rust die ze verdient. Heb jij een zeer gevoelige huid?
De Zero Tolerance producten van RainPharma zijn jouw maatjes!

Ook de natuurlijke verzorgingsproducten van Nuori gaan jouw huid die verzorging bieden die ze nodig heeft en haar tegelijk kalmeren.

Zowel de producten van RainPharma en Nuori bevatten geen onnodige chemische toevoegingen, enkel natuurlijke krachtpatsers. Zo ben jij zeker dat je de vicieuze eczeem cirkel kan doorbreken en resultaten op lange termijn kan bereiken! 

  1. Holistische aanpak

Bij Skin Clinic Ieper geloven we heel erg in de holistische aanpak van huidproblemen. Door dagelijks te gaan voor zowel een natuurlijke verzorgingsroutine en in te zetten op een totaalaanpak op maat van jouw lichaam, kunnen we samen fantastische resultaten bereiken en raak jij eindelijk verlost van die vervelende irritatie.

Door zowel van binnenuit te werken met de juiste voedingssupplementen en een gezond voedingspatroon en van buitenuit met de juiste verzorgingsproducten, pak je je huidproblemen fundamenteel aan, met blijvende resultaten.

Zo ben jij zeker dat jouw lichaam een extra duwtje in de rug krijgt en al je inspanningen hun vruchten zullen afwerpen.

Hoe we dat doen?

👉 Met de juiste orthomoleculaire voedingssupplementen voor jouw situatie.

Zo zijn bijvoorbeeld de RainPharma Ultra Omega 3 en Ultra Omega Zen jouw strijdmakkers om de ontstekingen in je lichaam aan te pakken en zo jouw huid te kalmeren van binnen uit. Maar ook bv. de High Tech AOX en de Broccoli Seed Caps werken heel sterk op ontstekingen en bevatten oa. antioxidanten en biotine voor je huid, haar en nagels te boosten.

We kijken samen welke supplementen ideaal zijn voor jou en zo gaan we samen voor die stralende huid die je verdient!

👉 We nemen samen ook je voedingspatroon onder de loep en geven jou passend voedingsadvies om die huidproblemen aan te kunnen pakken.
 

  1. Regelmatig ‘onderhoud’

Door regelmatig je geplaagde huid te trakteren op een professionele verzorging met onze natuurlijke producten gecombineerd met een of 2 behandelingen van onze toestellen, geef je al je inspanningen nog een extra boost.

Bij onze Comfort en VIP behandelingen bekijken we samen welke toestellen het meest geschikt zijn voor jouw huid en huidprobleem en verwennen we jouw huid met een deugddoende en diepgaande verzorging. Denk maar bv. aan een diepreinigende peeling, microneedling om littekens en pigmentatie aan te pakken, radiofrequentie om je huid te verstrakken en collageen te boosten, ... .

Geef jezelf regelmatig over aan onze enthousiaste handen en geniet volop van jouw stralend huidje achteraf!

Boek nu jouw gelaatsverzorging op maat!

Wil jij graag een aanpak op maat en wil je die vervelende eczeem voor eens en voor altijd aanpakken?

Bel me vandaag nog op 0498/93.32.35!

Samen gaan we ervoor!

Maarten

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GEÏNTERESSEERD IN TIPS?

Blijf uit de eerste hand op de hoogte van al het nieuws, tips en aanbiedingen.