Verdiep je in enkele van onze tips of getuigenissen. All about a healthy mind in a healthy body.

Heb je specifieke vragen? Of op zoek naar tips? 
Stuur gerust een mailtje naar maarten@skin-clinic.be en wie weet heb ik wel een interessant artikeltje voor je.

Morgen begin ik écht aan mijn dieet

Morgen begin ik écht aan mijn dieet

     
Wat als je er nu eens vandaag aan begon!?

Ben je de overtollige ballast die je elke dag met je meesleurt beu en wil je graag op een gezonde en natuurlijke manier afvallen.
Twijfel je of het RainPharma dieet iets voor jou is?

Wij laten iemand aan het woord die het dieet zelf heeft gebruikt om tot een gezond gewicht te komen en zich veel beter te voelen.

Heb je vragen over het dieet?
Wil je graag van start gaan?
Bel ons op 0498 93 32 35 voor een afspraak, het enige wat je te verliezen hebt, zijn kilo’s!
Meer info over onze verschillende trajecten vind je hier.

Gun jezelf meer energie, meer zelfvertrouwen, een gezonder lichaam en ook een hele nieuwe garderobe!
Stel niet uit tot morgen wat je vandaag al kan doen, want jij verdient het om je goed in je vel te voelen.

Wij ondersteunen en begeleiden je met veel passie vanaf de start het dieet tot je nieuwe, gezonde levensstijl. We staan je met raad en daad bij, ook (en vooral) op de momenten dat je het eens wat moeilijker hebt.
We vieren samen de successen en trotseren samen de hordes om te nemen.

We laten graag een Rainpharma-diëter aan het woord!

Astrid:

“Na mijn tweede zwangerschap, had ik behoorlijk wat kilootjes bijgehouden die ik nu toch wel kwijt wou. Ik wilde terug energie om met mijn kindjes te kunnen spelen, zij verdienden een fitte mama die mee op de grond kon kruipen en spelen.

Dus hakte ik de knoop door en maakte diezelfde dag nog een afspraak om met het RainPharma dieet te starten. Een eerste intake-gesprek verder en mijn dieet-startbox onder de arm, ging ik met volle moed (en toch ook een beetje een bang hartje) de deur uit.
Ik voelde mij gesteund door mijn coach Maarten want hij verzekerde me dat we dit samen zouden doen, vanaf dag 1.
En ik kon ook altijd bij hem terecht met al mijn vragen, twijfels, moeilijke momentjes (want ja, die komen er zeker ook) en kleine én grote vorderingen.

Ik ga heel eerlijk zijn en geen happy-filter over mijn ervaring zetten, de eerste paar dagen zijn echt wel pittig. Je doorgaat een serieuze detox want je lichaam moet plots afkicken van alle suikers en alle opgebouwde rommel moet uit je lijf. Verwittig je gezinsleden en vrienden maar voor een beetje humeurigheid en een kort lontje :D

Maar wees eens heel eerlijk, wat zijn nu een paar daagjes als je weet dat je je daarna een pak beter, lichter, fitter, zelfzekerder, gezonder, … gaat voelen?!

Trouwens, met die overtollige kilo’s voelde ik me nu ook niet bepaald kiplekker en super blij elke dag, als ik heel oprecht was met mezelf.

Eens je die eerste daagjes door bent, gaat het als vanzelf. Je hebt een duidelijk schema om te volgen, het is echt een no-brainer. Je beseft ook dat als je je niet aan het schema houdt, je terug door die eerste lastige fase moet en dat helpt zéker om niet uit de bocht te gaan.

Extra motivatie, is altijd mooi meegenomen toch? ;)

Van extra motivatie gesproken, het feit dat je heel snel heel goed voelt dat je kleren alsmaar losser om je lichaam beginnen te hangen, geeft zeker ook dat extra duwtje in de rug.
En een beetje shop-therapie (want die kleren worden echt snel veel te groot) is ook altijd leuk he?

Ik ga nog eens eerlijk zijn. Ik vond het niet makkelijk om m’n sociaal leven te combineren met het dieet. Op restaurant gaan vond ik een hele uitdaging en ik nam dan gewoon water en m’n shake. Ik ben ervan overtuigd dat dat wel beter kan, zie het als een uitdaging. :-)

Aan de andere kant, we mogen door Covid-19 nu toch nog steeds niet veel buiten komen en veel mensen zien, het is echt hét uitgelezen moment om erin te vliegen.

Het is belangrijk om receptjes uit te proberen en uit te zoeken welke smaak van shake jij het lekkerste vindt. Je kan ze zelfs mengen en zo je eigen custom-made shake creëren. Shake it baby!

Daarin kan je coach je natuurlijk ontzettend goed bijstaan.
Maarten beschikt over een schatkist aan recepten en tips, zodat jij van je dieet-ervaring een opstap naar je nieuwe levensstijl kan maken.

Bovendien voel je je echt goed tijdens de 3 fasen van het dieet. Ik heb het ervaren als een soort ‘diëters-high’, ik voelde me letterlijk elke dag beter. Het feit dat je een weldoordachte ondersteuning krijgt van de supplementen die je neemt, geeft extra gemoedsrust omdat je weet dat je je lichaam alles geeft wat het nu nodig heeft.

Voor mij schuilt de grootste uitdaging in het ‘normaal’ doen nadat je de fasen vlot hebt doorlopen. Mijn conclusie is dat de normaal als voorheen niet meer bestaat en je voor jezelf een nieuw normaal moet ontwikkelen, een nieuwe levensstijl met veel gezonde voeding, veel beweging en rust en de juiste supplementen om je te ondersteunen, maar dat lukt je zeker met al die herwonnen energie!

Natuurlijk komen er ook nog moeilijke momentjes waarbij je terug in je oude gewoontes vervalt, maar stapje per stapje groei je naar een gezonde relatie met voeding omdat je leert om voor jezelf te zorgen. Voor jezelf zorgen betekent ook voeding eten die vol is van nutriënten die veel voor je lichaam doen en dan is het geen ramp dat je soms eens iets eet wat niet zoveel voor je doet. Zo hoef je jezelf niet te ‘straffen’ omdat je iets ‘slechts’ hebt gegeten, het was gewoon niet zo nuttig voor je lichaam, volgende keer beter!

Het is hoog tijd om je lichaam het beste te gunnen en goed voor jezelf te zorgen, dan volgt al de rest vanzelf. Want al die extra energie zal willen gebruikt worden in leuke projecten, nieuwe ervaringen en/of een nieuwe jij! Voor mij betekende mijn nieuwe ik een totaal nieuwe job, een nieuwe look en tonnen zin in het leven.

Je kan ook bij Maarten en Nicolas terecht voor een volledige make-over, een ontspannende verzorging van top tot teen en om je nieuwe zelf eens volledig in de watten te laten leggen. Gun het jezelf, dat heb je meer dan verdiend!

1 raad van mij aan jou: gewoon ervoor gaan, je hebt alleen maar veel dingen te winnen! "

Wil je vandaag nog starten? Maak een afspraak en bel ons op 0498 93 32 35. We kijken er zo hard naar uit je te mogen begeleiden op weg naar de lichtere en meer energieke versie van jezelf. Samen gaan we ervoor!

Meer info over onze verschillende trajecten vind je hier.

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GEÏNTERESSEERD IN TIPS?

Blijf uit de eerste hand op de hoogte van al het nieuws, tips en aanbiedingen.