Verdiep je in enkele van onze tips of getuigenissen. All about a healthy mind in a healthy body.

Heb je specifieke vragen? Of op zoek naar tips? 
Stuur gerust een mailtje naar maarten@skin-clinic.be en wie weet heb ik wel een interessant artikeltje voor je.

Ze zijn er terug EN iets met 3 fruitige geuren

Ze zijn er terug EN iets met 3 fruitige geuren

Adem in en uit Lezing Ze zijn er terug EN iets met 3 fruitige geuren 6 minuten Volgende Morgen begin ik écht aan mijn dieet
     
Vandaag neem ik jullie in deze blog een laatste keer mee op geurreis doorheen onze verschillende essentiële oliën en hun werking.
Ook wil ik graag enkele nieuwtjes meedelen ;-)
We hebben 3 soorten Shakes in XL verpakking, de supplementen in Family Pack zijn er terug, de hand- & voetwax en de lapbalsems zijn er.
Here we go!

XL for the win

Ze zijn er eindelijk terug, de XL verpakkingen van de Shakes. Deze worden maar 1x per jaar geproduceerd, dus het is steeds voor "de rappe".
Dit jaar is er de keuze uit Milk ChocolateCaffè Latte & Simply Vanilla.
Je kan deze XL voordeelverpakkingen hier terugvinden. Je bespaart zo maar liefst ongeveer 30%. Ik heb van alledrie de Shakes zelf een beperkte voorraad kunnen bemachtigen en heb deze net in m'n webshop geplaatst.
   
Family Packs (Nieuwe versie)

Ook onze Family Packs van de supplementen zijn terug, deze worden ook maar 1x per jaar geproduceerd en worden door de trouwe klanten steeds gehamsterd.
Logisch ook, want je bespaart maar liefst 25% op de losse verpakkingen!

Veel van de RainPharma experts hebben geklaagd (yep, ik ook!) om de Family Packs allemaal in dezelfde grootte te maken, omdat dit mooier in je kast staat.
Hier kwam m'n autistisch kantje naar boven en we zijn blij dat we ons gedacht hebben gekregen :-)

Wil jij ook graag je supplementen 25% voordeliger?
Klik dan hier om tussen onze soorten te snuffelen.
Hou de komende dagen ook zeker m'n socials in de gaten, want ik ga van elk supplement een mooie uitleg geven. Ik krijg nl. meer en meer de vraag om workshops te geven over suppletie en waarvoor je dit allemaal kan gebruiken. De komende periode zal je hier meer en meer info over ontvangen.
    
     
Handen, voeten en lippen

We zijn er al een tijdje over aan het praten en velen onder jullie hebben zelfs al een pre-order gedaan, maar nu zijn ze er eindelijk: onze nieuwe producten voor de handen, voeten en lippen, YES YES YES!

Moisturising Lip Guard

Moisturising Lip Guard waakt over de gevoelige huid van je lippen. De 100% plantaardige formule op basis van zuivere oliën en boters zorgt voor een beschermend en verzachtend laagje en maakt je lippen mooi en zijdezacht. Het zonnige aroma van sinaasappel tovert de breedste glimlach tevoorschijn.
    
Expert Lip Repair

Expert Lip Repair is een geavanceerde luxeverzorging voor droge of beschadigde lippen.
De unieke fluweelzachte balsem met honingachtige textuur voedt de lippen intens en houdt ze soepel en jong.
Bovendien is deze premium formule 100% plantaardig, als dat geen reden is om te glimlachen!

Expert Lip Repair zit barstensvol slimme natuurlijke krachtpatsers en essentiële vetzuren. Daarbij voegden we een perfecte mix van de allerbeste natuurzuivere boters en oliën.
Exclusieve vanilleboter, pure arganboter, verzorgende cannabisboter en boter van superfood bij uitstek blauwe bes worden aangevuld met olie uit antioxidantenbommetjes als granaatappel en acaïbes en – last but not least – olie van de wonderboom.
Het natuurlijke aroma van amandelen geeft de rijke formule een zachte en aangename geur en smaak.
Intensive Recovery Wax

Intensive Recovery Wax is een intens voedende wax die gebarsten en beschadigde handen en voeten, al dan niet met kloven, helpt herstellen.
De verzorgende formule bevat uitsluitend zeer werkzame actieve plantaardige ingrediënten die bijdragen tot een zachte en soepele huid en de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf.
     
Cadeautjestijd

Zondag 13/12 & zondag 20/12 zijn we extra open van 13u - 17u.
Zo kan je op je gemak komen snuisteren tussen onze cadeautjes (die we trouwens met veel liefde en plezier voor je inpakken).
Ook bedrijven weten ons de laatste tijd te vinden om aan hun personeel een mooi geschenk te geven, dat we helemaal personaliseren. 
Leuk, want zo steunen we elkaar lokaal, met ook producten die lokaal in België worden geproduceerd :-)
     
     
En dan nu een lesje aromatherapie

Wil je je fris en fruitig voelen? Kies voor deze 3 essentiële oliën!

In de 5de en laatste aflevering van onze spannende aromatherapie docureeks (don’t worry, we hebben nog veel leuks om met jou te delen), tonen we je graag welke essentiële oliën jou een fresh & fruity gevoel kunnen geven!
Ben jij klaar voor een instant boost en tonnen positiviteit? Deze 3 toppertjes helpen je vlot op weg!

Eerder passeerden blogs over de oliën die je helpen concentrerenontspannenverwarmen en vrij laten ademhalen al de revue!

Nu is het de beurt aan de verfrissende en oppeppende geuren! Zeker in deze pittige tijden, kunnen we allemaal wat extra positiviteit en energie gebruiken.
Iedereen verdient een steuntje in de rug!

Sinaasappel (Orange)

De zonnige, happy geur van sinaas maakt jou instant blij en opgewekt! Sinaas geeft jou het geruststellende gevoel dat alles goed komt en je meer dan genoeg tijd hebt voor alles wat het leven op je afvuurt. Sinaas helpt jou in ware Frozen-stijl je zorgen over de toekomst los te laten. Je voelt je meteen fris en opgemonterd!
    
     
Limoen (Lime)

Fris en heerlijk zuur, kan limoen je heerlijk oppeppen.
Limoen geeft jou de nodige energie om je dag succesvol te doorworstelen. Bovendien zuivert het de lucht in de kamer en geeft het je de kans om rustig en positief wakker te worden.

Voel je je verdrietig of ontmoedigd door alles om je heen? Limoen geeft jou de kracht die je nodig hebt om het leven vast te pakken.
      
    
Mandarijn (Mandarin)

De geur van mandarijn is een vrolijke en frisse geur waar je onmiddellijk happy van wordt! Mandarijn kan je heerlijk verkwikken en wakkert jouw creativiteit aan! Maar het is ook de geur die rust kan brengen bij overprikkeling, waardoor het de essentiële olie bij uitstek is voor HSP (hypersensitieve personen)!

Mandarijn kan je vitaliteit verhogen en je de energie en de kracht geven om te knallen!
    
     
Knallen maar!

Ben jij er helemaal klaar voor om vol energie en positiviteit van je dag te genieten? Laat je volledig gaan met deze fresh & fruity geuren die je kan shoppen in onze webshop!

Heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan met je geuren? Je kan ook kiezen voor een kant-en-klare weldoordachte mix van die essentiële geuren die jou onderdompelen in de juiste sfeer. Zoals de Magic 11, de Bonjour en de Bonsoir mix. Daarover later zeker meer!

Heb je vragen of wil je graag je energie met ons delen tijdens een babbeltje? Bel ons zeker op 0498/93.32.35, we kijken uit naar jouw vibe!

Opgewekte groetjes

Maarten
     
    
Vragen?

Bel mij op 0498/93.32.35 of mail naar maarten_sierens@hotmail.com.

Volg ons op Instagram & Facebook (beiden kan je terugvinden onder "skinclinicsantoshair") of kijk op www.skin-clinicshop.be om alle producten te bekijken.

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GEÏNTERESSEERD IN TIPS?

Blijf uit de eerste hand op de hoogte van al het nieuws, tips en aanbiedingen.