Verdiep je in enkele van onze tips of getuigenissen. All about a healthy mind in a healthy body.

Heb je specifieke vragen? Of op zoek naar tips? 
Stuur gerust een mailtje naar maarten@skin-clinic.be en wie weet heb ik wel een interessant artikeltje voor je.

Adem in en uit

Adem in en uit

    
Heerlijk vrij ademen met deze 3 essentiële oliën

In alweer de 4de aflevering van onze spannende docureeks over aromatherapie, gaan we graag dieper in op die essentiële oliën die jou helpen om vrij te ademen en verkoudheden geen schijn van kans geven.

We overliepen al eerder welke essentiële oliën je helpen ontspannen, hoe aromatherapie je kan helpen focussen en hoe je je lichaam en geest kan verwarmen met de juiste geur!

Deze keer is het breathe in, breathe out geblazen!
   
     
Eucalyptus

Moeten we eucalyptus als verzachtend middel bij verkoudheden nog aan je voorstellen? Eucalyptus kan verlichting geven bij een verstopte neus en een storende verkoudheid. Deze olie helpt je terug vlotter ademhalen als dat wat lastiger gaat. Maar eucalyptus kan jou ook figuurlijk laten herademen omdat het je hoofd helder kan maken en je emoties kan kalmeren. 
   
     
Tijm (Thyme)

Tijm verlost jou sneller van een verkoudheid en maakt jouw luchtwegen weer vrij. Ook je hoofdpijn kan tijm helpen verlichten, net als oververmoeidheid. 

Tijm is dus de essentiële olie bij uitstek om je luchtwegen een steuntje in de rug te geven en jou de nodige energie te geven om er terug volledig te kunnen invliegen.
   
     Salie (Sage)

Salie sluit het rijtje af van de oliën die jou helpen om vrijer te ademen en jouw luchtwegen ondersteunen. Salie kan helpen bij hoofdpijn, keelpijn en last aan de luchtwegen. Bovendien kan salie helpen om tot rust te komen en neerslachtige gevoelens te verminderen.

Heb je vaak last van premenstruele klachten? Salie is je maatje!
Salie is btw mijn topfavoriet in het gamma (zoals velen onder jullie wel al zullen weten). Ik blijf btw hopen dat Sandelhout ook ooit in het gamma komt... dan vrees ik echter dat Sandelhout mijn favoriet zal worden ;-)
     
     

Vrij en blij

Adem terug vrij en blij met deze 3 toppertje en je zal je als herboren voelen. Je kan deze 3 geuren natuurlijk vinden in onze webshop. Zowel in de skin washes als in de essentiële oliën. Zo kan je jezelf die herademing gunnen die je verdient!

Wil je graag meer weten? Bel me op 0498/93.32.35 en ik deel graag mijn enthousiasme voor aromatherapie met je!

Frisse en vrije groetjes

Maarten

     

   

Ik blijf btw bereikbaar via telefoon, whatsapps, socials, ... . Heb je nood aan een babbel of heb je een vraag, bel me dan zeker op 0498/93.32.35. In deze tijden moeten we allemaal extra voor elkaar zorgen. En ik wil ook graag voor jullie zorgen :-)Vragen?

Bel mij op 0498/93.32.35 of mail naar maarten_sierens@hotmail.com.

Volg ons op Instagram & Facebook (beiden kan je terugvinden onder "skinclinicsantoshair") of kijk op www.skin-clinicshop.be om alle producten te bekijken.

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GEÏNTERESSEERD IN TIPS?

Blijf uit de eerste hand op de hoogte van al het nieuws, tips en aanbiedingen.