Verdiep je in enkele van onze tips of getuigenissen. All about a healthy mind in a healthy body.

Heb je specifieke vragen? Of op zoek naar tips? 
Stuur gerust een mailtje naar maarten@skin-clinic.be en wie weet heb ik wel een interessant artikeltje voor je.

Maak het warm en gezellig in huis!

Maak het warm en gezellig in huis!

Ready - Set - Focus! Lezing Maak het warm en gezellig in huis! 4 minuten Volgende Slaap kindje slaap...
Hoihoi,

Vorige week kreeg je de eerste blog i.v.m. aromatherapie. Vandaag deel 2 :-)
Voor het gemak zijn ze ingedeeld in geurprofielen, maar elke geur heeft natuurlijk nog veel meer eigenschappen en combinaties. Daarover volgt dan meer info in m'n boek over aromatherapie.

Here we go!
 

Breng warmte en gezelligheid in huis met aromatherapie.

In onze 5 delige reeks over aromatherapie somden we al eerder die essentiële oliën op die jou helpen concentreren en energie geven

In deze tweede aflevering willen we jou helpen om met aromatherapie je onder te dompelen in warmte en je te hullen in een deken van geborgenheid en gezelligheid! Want we kunnen allemaal wel een mentaal boostje gebruiken dit jaar!

Deze geuren maken jou helemaal warm and cosy:

Den (Pine)

Den heeft een diepgaand anti-stress effect en gaat negatieve gevoelens te lijf. Den kan je ondersteunen bij sterke gevoelens van twijfel in je eigen kunnen. Den kan helpen bij vermoeidheid en uitputting.

Bovendien kan den verlichting bieden bij een beginnende verkoudheid!

Doordat den jou onderdompelt in een heerlijke aardse geur van een fris bos, kan het  jou een heerlijk ontspannend gevoel van vrijheid geven!

Kaneel (Cinnamon)

Het warme, gezellige aroma van kaneel dompelt je huis onder in de geur van verse koekjes! Het doet veel mensen denken aan Kerstmis, het toppunt van gezelligheid en warmte.

Kaneel verwarmt en pept je op als je je vermoeid voelt. Bovendien kan kaneel je helpen om je drang naar zoetigheid in te tomen, altijd mooi meegenomen dat de geur van koekjes je helpt om niet effectief de hele koekjestrommel naar binnen te bingen!

Gember (Ginger)

Gember is die geur die jou kan troosten en verwarmen en je tegelijkertijd oppeppen. Deze olie brengt jou opnieuw in balans en kan jou ondersteunen bij vermoeidheid.

Gember kan je geheugen een boost geven en je zelfvertrouwen de hoogte injagen zodat jij de nodige drive krijgt om er vol-le-dig voor te gaan.

Anijs (Anise)

De zoete, kruidige geur van anijs kan negatieve invloeden neutraliseren. Anijs kan je optimistischer stemmen en jou energie geven. Het kan verzachten en geeft jou een geborgen, beschermd gevoel.

Cederhout (Cedarwood)

Ook ceder mag niet ontbreken bij de verwarmende en troostende geuren. Het heeft een sterk kalmerende werking op je zenuwstelsel en geeft je terug zin om verbinding te maken met anderen om je heen. Ceder is de ideale geur om gevoelens van eenzaamheid te verjagen! 

Ceder helpt jou om je gedachten weer onder controle te krijgen en ze in goede banen te leiden, daarom is het ook de meditatie-geur bij uitstek.

Neerslachtigheid, angst en zorgen maken geen kans met ceder in de kamer!

Zwarte peper (Black Pepper)

Zwarte peper is op en top een verwarmende geur, zowel voor lichaam als geest. De geur van zwarte peper is tegelijk fris, pikant en kruidig en spreekt zo tot ieders verbeelding. Je gebrek aan concentratie wordt met zwarte peper grondig aangepakt. Ook vermoeidheid maakt geen kans met zwarte peper in de buurt.

Aan de slag!

Ben jij helemaal klaar om je te laten verwennen door deze (hart)verwarmende geuren? Kies en mix naar hartenlust en laat die troostende gezelligheid heerlijk door de kamer flowen!

Kies je 1 of meerdere essentiële oliën uit bovenstaande geuren (je kan ze namelijk ook heerlijk combineren), zal je niet weten wat te doen met al die energie, concentratie en wilde ideeën!

Je kan al deze essentiële oliën bovendien vanuit je luie zetel scoren in onze webshop! Deze tellen trouwens allemaal mee voor de cadeautjesactie met het Magisch Blauwe Deken t.w.v. €69.

Heb je wat keuzestress of wil je even lekker kletsen over al die heerlijke geuren? Bel me op 0498/93.32.35, kan niet wachten om je stem te horen!

Geconcentreerde groetjes

Maarten

Ik blijf btw bereikbaar via telefoon, whatsapps, socials, ... . Heb je nood aan een babbel of heb je een vraag, bel me dan zeker op 0498/93.32.35. In deze tijden moeten we allemaal extra voor elkaar zorgen. En ik wil ook graag voor jullie zorgen :-)

Vragen?

Bel mij op 0498/93.32.35 of mail naar maarten_sierens@hotmail.com.

Volg ons op Instagram & Facebook (beiden kan je terugvinden onder "skinclinicsantoshair") of kijk op www.skin-clinicshop.be om alle producten te bekijken.

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GEÏNTERESSEERD IN TIPS?

Blijf uit de eerste hand op de hoogte van al het nieuws, tips en aanbiedingen.