Verdiep je in enkele van onze tips of getuigenissen. All about a healthy mind in a healthy body.

Heb je specifieke vragen? Of op zoek naar tips? 
Stuur gerust een mailtje naar maarten@skin-clinic.be en wie weet heb ik wel een interessant artikeltje voor je.

Slaap kindje slaap...

Slaap kindje slaap...

Hoihoi,

Vandaag neem ik jullie mee op een 3de geurreis van onze Aromatherapie Essentials. 
Ook moet ik even m'n excuses aanbieden i.v.m. de Black Friday-weekend actie (deze heb ik niet duidelijk genoeg gecommuniceerd), want ik heb hier nog heel veel vragen over gekregen.
De actie is geldig t.e.m. morgen (maandagavond 30/11 23u59), velen dachten dat dit enkel vrijdag was, maar het is effectief Black Friday weekend.
Dus sorry voor de eventuele verwarring => werkpuntje voor volgend jaar! :-)
Voor meer info kan je via deze link kijken wat de actie zoals inhoudt (want deze is onzichtbaar op m'n website):
https://skin-clinic.be/black-friday/
     
     
En dan nu onze geurreis (velen onder jullie zijn btw slim geweest en hebben al heel wat essentiële oliën besteld om zo hun eigen collectie al uit te breiden) => ik doe dus extra m'n best om jullie over de andere geuren ook voldoende uitleg te geven.

In deze 3de aflevering van onze aromatherapie-serie nemen we je graag mee op sleeptouw doorheen die essentiële oliën die jou helpen ontspannen en jou een heerlijke nachtrust bezorgen.

Eerder hadden we het al over de aromatherapie die jou helpt te concentreren en die voor warmte en gezelligheid zorgt voor geest en lichaam. Deze keer gaan we voor total relaxation en heerlijke slaap!

Lavendel (Lavender)

Deze essentiële olie hoeven we je al zeker niet voor te stellen. Lavendel is van oudsher bekend om z’n ontspannende eigenschappen. Lavendel brengt je tot rust en herstelt de balans van je zenuwstelsel.

De heerlijke mediterrane geur brengt jou onmiddellijk in een rustige bui en lavendel voor het slapengaan kan jou makkelijker laten inslapen en een verkwikkende nachtrust bezorgen.
     
     
Ylang Ylang

Nog zo’n topper om jou te helpen ontspannen! De zwoele, zoete geur van ylang ylang laat alle stress wegvloeien en helpt jou om naar je hart te luisteren. Ylang ylang brengt je tot rust en ondersteunt jou bij emotionele druk. Wist je trouwens dat ylang ylang een echte mood booster en afrodisiacum is?
    
     
Geranium

Een heerlijke, bloemige geur die jou ook nog eens helpt relaxen, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Geranium kan jouw stress voelbaar verminderen en stelt jou gerust. Met geranium aan je zijde heb je het gevoel dat alles goed komt en kan je de wereld aan. Zo kan je heerlijk gerust zonder zorgen in slaap vallen.

Ben je overspannen en overwerkt? Ook dan kan geranium jou een duwtje in de rug geven.
     
     
Wierook (Frankincense)

Ook wierook heeft een kalmerend effect op je zenuwstelsel en kan jouw humeur serieus verbeteren! :-)

Wierook kan jou beter wapenen tegen emotionele belasting en kan je helpen om te kunnen loslaten, wat jouw algemeen gevoel van ontspanning enkel maar kan bevorderen en je nog vlotter kan laten slapen!
     
      
Patchouli

Patchouli brengt jou de welverdiende rust en helpt bij angst en stress. Het maakt bovendien je hoofd heerlijk helder en zorgt ervoor dat je die mallemolen aan gedachten in je hoofd even tot stilstand kan brengen, waardoor zowel je geest als lichaam tot echte rust komt!

Ook patchouli is een mood-boostertje (en afrodisiacum)!
      
     
Nu is het aan jou!

Wil jij ook even helemaal chillaxen? Kies dan zeker uit bovenstaande oliën en ga aan de slag om jouw ideale blend te maken voor rustgevende zelfzorgmomentjes. Want je verdient het om voor jezelf te zorgen en om te genieten van dat heerlijke rustgevende gevoel!

Om het jou helemaal makkelijk te maken, kan je ook kiezen voor de Bonsoir mix (zowel in Skin Wash als in essentiële olie en afteroil). Deze ready-made mix is perfect samengesteld om jou te helpen ontspannen na een drukke dag.

Heb je vragen of kan je wat hulp gebruiken bij het zoeken van jouw perfecte blend? Bel me zeker eens op 0498/93.32.35. Ik help je heel graag!

Rustige groetjes,

Maarten
     
     

Ik blijf btw bereikbaar via telefoon, whatsapps, socials, ... . Heb je nood aan een babbel of heb je een vraag, bel me dan zeker op 0498/93.32.35. In deze tijden moeten we allemaal extra voor elkaar zorgen. En ik wil ook graag voor jullie zorgen :-)Vragen?

Bel mij op 0498/93.32.35 of mail naar maarten_sierens@hotmail.com.

Volg ons op Instagram & Facebook (beiden kan je terugvinden onder "skinclinicsantoshair") of kijk op www.skin-clinicshop.be om alle producten te bekijken.

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

GEÏNTERESSEERD IN TIPS?

Blijf uit de eerste hand op de hoogte van al het nieuws, tips en aanbiedingen.